sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Boom inside that bass

Oon ollu nyt parina päivänä kattomassa iskää, ja huomannu ihan selvästi ku se alkaa jo voida vähän paremmin. Sinä iltana ku se sai sen infarktin, se ei kuulemma pystyny puhumaan yhtään, mut jo eilen sen kanssa pysty keskustelemaan ihan hyvin ja vaik sil tuotti vaikeuksii sanoa jotain sanoja, ni mä kuitenkin ymmärsin sen puheista aina mitä se tarkotti. Sairaalassa on käyny hirveesti sen ystäviä kattomassa sitä ja mun isosiskokin yrittää aina harjotella sen kanssa puhumista ja sanojen ääntämistä kun se on käymässä. Meen seuraavan kerran kattomaan sitä varmaan tiistaina.
Uskon kuitenkin tosi vakaasti et iskä paranee, vaiks sillä on kyl nyt ongelmia lukemisen kanssa (se osaa lukea, mut ei oikein ymmärrä ja muista jälkikäteen sitä lukemaansa) mut muuten se vaikuttaa ihan normaalilta.

Kuvia nyt kuitenki vähän tänpäiväsestä. Oli pakko nähä vaihteeks jotain kaveria, ni pyysin Ainoa rannalle:D Haha kohta on jo elokuu ja tää oli sen ensimmäinen kerta rannalla tänä kesänä:D Jotenkin vaikee uskoo sitä, koska ite heitin talviturkin jo toukokuussa. No joo, mut käytiin uimassa, pelailtiin korttii, juteltiin ja kaikkee tommosta. Teki munkin mielenterveydelle ihan hyvää poistuu täält neljän seinän sisältä muualle.
Ei oltu muuten ainoita, jotka oli päättäny hyödyntää nää helteet lähtemällä rannalle. Oli meinaan vähän ruuhkaa tuolla.
Sifonkipaita, H&M
Shortsit, Gina Tricot
Kangaskassi, Object
Aurinkolasit, Glitter


Muutamia kappaleita viel tähän loppuun..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti