keskiviikko 5. syyskuuta 2012

:(

Ootte varmaan huomannukki pienoisen bloggaustauon, joka on taas vaihteeks johtunu musta riippumattomista syistä. Meiän netti on ollu jälleen katkolla, johtuu ehkä siitä ku yks yö oli semmonen iso myrsky ja voi olla et Soneran johonki järjestelmiin on menny vettä. Tiiän et ainaki joidenkin yrityksien kohdalla on käyny noin. No, toivon et saavat netin toimimaan pian, koska ärsyttää et ei voi bloggailla tms. Tänkin postauksen teen Ainon koneella.

Mitään ihmeempiä ei oo onneks mulle tapahtunu. Viikonloppu meni kavereiden kanssa ja kirppiksellä. Koko lauantaipäivän käytin kirppistavaroiden lajitteluun, ja se oli aika raskasta, ku olin heittäny vaan kaikki myytäväks tarkotetut vaatteet sekalaisiin muovipusseihin ja laatikoihin ja sit piti järjestellä kaikki siististi eri kategorioiden mukaan.
Kirppikseltä ansaitsin hiukan yli 100 e rahaa, eli ihan hyvin koska muistan et viime kerrallakin sain ton summan. Ärsyttää tosin kirppistelyssä se, et ihmiset ei oo valmiita maksamaan hyväkuntosestakaan tavarasta ku ehkä 2-3 euroa ja kaikki mikä menee sen yli saa kauhistelemaan. Vaikka kaupassa sama tuote maksais yli 30 euroa, silti jaksetaan kitistä siitä muutaman euron hinnasta. Tiiän kyllä et tinkaaminen kuuluu kirppiksen henkeen, mut  silläkin on musta rajansa.

Äh, en saa tähän just nyt kuvii, koska tää kone sekoo jotain. No halusin vaan tiedottaa täst asiast ja viime aikojen kuulumisista, ettette ihmettele et missä postaukset viipyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti