torstai 6. kesäkuuta 2013

DIY top pt. 2

Parin onnistuneen mutta tosin aika simppelin vaatteiden tuunauskerran jälkeen innostuin kokeilemaan jotain erilaista. Työn hedelmät näkyy noissa metsäisissä rölleilykuvissa.
 Toinen käynnissä oleva projekti: tanning tattoo (="rusketustatuointi"). Haluun vahvistaa noita kuvia vielä vähän lisää, eli ihon grillailu jatkuu, mut noi kyllä näkyy jo nyt aika hyvin:D

kameran jalustaheru jee..


Astetta vakavampaan aiheeseen sitte; tosiaan iskä joutu tänään TYKSiin ja osa/melkein kaikki ehkä muistaakin viime vuonna iskeneen aivoinfarktin. No sama toistu nyt sitten tänäkin kesänä, mutta onneks paljon lievempänä. Tai oikeastaan ei sinänsä lievempänä, vaan se infarkti ei mennykään aivojen vaan jostain syystä munuaisten kautta. Onneksi näin, koska luultavasti iskä ei ois enää kestäny yhtäkään aivojen kautta menevää infarktia.
Iskä nyt oli vaan päivän sairaalassa tutkimuksissa ja tarkkailussa. Huomenna sitte sydänlääkärille, joka on toivottavasti sit jo keksiny jonku ratkaisun/hoitomenetelmän tähän. Ainakin tänään se kuulemma vaan kohautteli olkiaan siellä eikä osannu sanoo mitään mihinkään.

Muutama hyvän mielen kappale vielä tähän. Kesä ja elektroninen musiikki vaan kuuluu yhteen<3

6 kommenttia:

  1. oot ihan älyttömän kaunis! ja ihania vaatteita sulla:3

    VastaaPoista
  2. vähänkö hauska idea tuo rusketustatska! :3

    VastaaPoista
  3. Uui miten hieno ulkoasu blogillas! Ja ja toi rusketustatuointi on tosi magee, vaikken muuten tatuoinneista juuri välitäkään...tuosta tykkään tykkään! :)

    VastaaPoista
  4. leikkaatko jostain teipistä vai mistä noi linnut :)? ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkasin paperista ja liimasin paperiliimalla:DD Toimi muuten hyvin, liima lähti ihan helposti pois.
      Mut yhessä vaiheessa hukkasin suurimman osan noista linnuista, ni sit pyysin vaan kaveria peittämään pelkällä liimalla noi "tatuoinnit". Se liima muodosti kalvon siihen ihon pintaan eikä rusketus läpäissy sitä. Kuulemma myös aurinkorasvalla maalaaminen toimii, mut ite vähän epäilen asiaa:D

      Poista
  5. ootko itse tehnyt ton paidan (leikannut suikaleiksi yms..) vai ostitko tollasenaan? :) ois kiva saada ohjeet!

    VastaaPoista