perjantai 27. toukokuuta 2011

It's back in 50's, baby!

Moikka. Lupasin kertoilla teille Flow Park-fiiliksiä ja samalla pistän eiliseltä hiukan kesästä asukuvaa jne.
Tosiaan, Flow Park oli tosi mahtava ja ite tykkäsin. Nyt ymmärrän paikan ideankin ensimmäistä kertaa kunnolla. Sitä on tosin vähän hankala selittää, mutta tarkotus on tasapainotella (tai liukua vaijeria pitkin) puusta puuhun. Siellä radoilla oli erilaisii mahdollisuuksia, jotkut helpompia ja jotkut vaikeempia. Joskus sun piti tyylii vaa kävellä semmosta ohutta vaijeria pitkin ja joskus taas vähän ku sellasia vaakatasossa olevia tikapuita pitkin. Sulla on tietenkin turvavaljaat päällä ja se joku "narukin" siinä minkä varassa tavallaan jäisit roikkumaan jos putoaisit, on niin lyhyt ettei se ylety ees roikottamaan sua. Sä vaan sitte huojut siinä takakenossa (tai no riippuen tietenkin mihin suuntaan kallistut), mut mulla ei ainakaan kertaakaan ote livenny (tajuutte muute varmaa hyvin mun selityksii). Ne radat oli eritasosia ja korkusia. Matalin oli ehkä 4 metrin korkeudella maanpinnasta ja korkein 14 metrin. Oisin varmaan muuten vetänyki sen 14 metrisen läpi, mut aika loppu kesken. No, seuraavalla kerralla on sitte näytön paikka ;)

 Kukkamekko, legginsit & lasit, Gina Tricot


 Rusettisormus, Kooky Gems









4 kommenttia:

  1. ihana toi päivänasu ! (:
    ~ Laura

    VastaaPoista
  2. ihanat kuvat ♥, mut hei ku sul on toi koru tuolt jostain Kooky Gems istä, ni ootko tilannut sieltä vai onko sellainen kauppa jossain? ku laitoin google ton ja löysin jonkun korusivustos (:

    VastaaPoista
  3. Kiitosta :) Ja en oo tilannu. Olin kerran sattumalta Turussa Hansatorin aikaan (eli siihe hansan aukiol stockan eteen oli ilmestyny kaikenlaisii pienii kojuja mis myytii sit jtn :D) ni ostin sitte sieltä noi Kooky Gemsin korut. Jotain Kookyn koruja myydään myös Turun One Wayssa. Siellä nyt ei niin paljon niitä oo mutta jotain kuitenkin :) Oon myös kuullu että noita koruja myydään muissakin liikkeissä mut en sitte tiedä myydäänkö just muualla Turussa

    VastaaPoista