maanantai 23. toukokuuta 2011

Toivepostaus; Päiväni kuvina

Okei, tätä toivottiin joskus ihan blogin alkuaikoina eli noin pari kuukautta sitten mutta eilen mulla oli innostusta tarttua toimeen ja toteuttaa tää :D Ihan kaikkea en kuvannu, tyylii kaikkia päivän aterioita en jaksanu kuvailla mut kyllä pitäis suhteellisen hyvin tää päivän kulku hahmottua.

 Tohon aikaan heräilin..

 ..ja kuvasin erittäin freshin meikittömän kuvan itestäni. Vaikka en kyl usko et mun ulkonäkö hirveesti eroo meikattunakaan tosta ;D

Harjasin hampaat + kävin suihkussa

 Föönäsin hiukset suihkun jälkeen

Hiuslakkaaa..
p.s. kivavirne<3 

Hiustenlaiton jälkeen iha perus arkimeikki

Koko asu eli neuletakki, toppi, kaulakoru + farkut H&M-painoitteista :) 

 Asuphoton jälkeen pari teinipiciä pihalla
Korvakorut, Glitter

Aamupala tuli nautittua mukavasti facebookissa

 Aamupalaks tuli syötyä iha vaan ruisleipää..

 ..ja perjantaista jäänyttä minttusuklaaneliötä, huppps ;))

Puol kahekstoista menin tohon Nuhjalan bussipysäkille jossa meiän Ainon kanssa oli määrä tavata. Aino oli käyny eilispäivänä kampaajalla joten näin sen uudet hiukset ensimmäistä kertaa tuolloin :) Hahaa, oli se ainakin vähän noudattanu mun suosituksia ja oon tyytyväinen et se pätkäs pituudesta.
Oltiin siis menossa Turkuun kattomaan Red riding hoodia ja kiertelemään muutenki vähän kaupoissa.

Bussissa kuunneltiin musiikkia. Soitin Angry Birds Rio soundtrackin ainaki kolme kertaa :DD Että tällasta..

Turussa suunnistettiin Kop Kolmion H&M;ään. Rahtasin jäätävän kasan vaatteita sovituskoppiin. Jonkun hetkellisen mielenhäiriön tuloksesta kokeilin noitakin.

H&M'n jälkeen luonnollisesti vuorossa GT. Sovitettiin sielläkin jotain satunnaista, mut alko tulla kiire..

..koska meiän piti lunastaa vielä leffaliputkin ennen Annikan, Mirkan, Sagan ja Essin tapaamista hesellä. Ne oli menossa kattomaan Pirates of the Caribbeanii ja oltiin samaan aikaan siis Turussa :) Vaikka yritettiin kiirehtii ni myöhästyttiin vartti B--)

 Hesellä popsin vanhan kunnon juustoaterian..♥



 Hesesyöppöilyn jälkeen käytiin hakemassa karkkia Sweet Surprisesta. En aikonut ostaa paljoa, mut jotenkin tuolla mun itsekontrolli aina häviää ja ostan ihan liikaa karkkia ;//


 Karkkipussiostosten jälkeen suunnattiin jo leffateatteriin ostamaan popparei ja oottamaan leffan alkuu. Näin jälkeenpäin sanottuna tykkäsin kyl leffasta. Ehkä tuli välillä hiukan mieleen Twilight mut toi oli tosin paljon synkemmänolonen leffa. Loppuratkasu oli tavallaan yllätyksellinen vaiks aavistinki vähän sitä leffan alussa mut sit se mun teoria tavallaan unohtu koko elokuvan aikana.



 Hahaa, leffan jälkeen Kauppatori oli tyhjentyny torimeiningeistä joten saatiin rauhassa juosta ja jahdata puluja siellä. Puluparat sai ainaki liikuntaa, vaik kesyinä päästiki lähelle.

Käytiin vielä ostamas mulle seitsemän euron aurinkolasit H&M'stä kuten kuvasta näkyy ja hakemassa jäätelöä Nuvolesta<3 Hotkittiin pysäkillä nopeesti vaan se jäätelö et ehdittäis bussiin koska oltiin jo aiemmin myöhästytty yhdestä. 

Kotona kävin koneella fb'ssä ;D

 Iltasella lähin vielä lähimetsikköön tallustelemaan ja kuvailemaan. 

 Leffakarkit oli luonnollisesti mukana..


 Muutama teinipellekuva tuli otettua kallioilla.

 Ja tommosen alkavan auringonlaskunki sain ikuistettua.

Sisällä aloin väsäillä jonkinlaista iTunes-listaa, jotta ei aina tarvitsis etsiä kappaleita Youtubesta. Jälkeenpäin toi on osoittautunu tosi käteväks, kun voin vaan pistää sieltä sekotuksella soimaan kappaleita :)

Aikani datailtua pesin vielä hampaat ja naaman..

.. ja menin nukkumaan puolenyön jälkeen.

1 kommentti: