sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Päiväni kuvina 23.12.

Pitkästä aikaa päätin toteuttaa päiväni kuvina -postauksen. En ollu tällä kertaa yhtä ahkera kuvailija kuin viimeksi, mut luulen, että saatte silti aika hyvän yleiskäsityksen päivän kulusta.

Heräsin jo yhdeksän aikaan aamulla.

Aamupalaa; jugurttia, vadelmia & mustikoita + paahtoleipää<3

Laitoin naamataulun kuntoon.

Ja hiukset samoin.

Päivän simppeli asu;
Villatakki, Gina Tricot
T-paita, Vero Moda
Farkut, Cubus
Huivi, Gina Tricot 

Kahdentoista aikaan lähdin kohti Turkua, koska suunnitelmissa oli ostaa vielä pari joululahjaa itselle. Matkalla kuuntelin musiikkia.

 Mun ei pitäny ostaa mitään vaatteita, mut jostain syystä tein virheen ja käväisin Vero Modassa. No toi kuvassa näkyvä asukokonaisuus eli hame & toppi tarttu sitten mukaan. Molempien hinnoista tosin lähti puolet pois, joten kovin kallis reissu ei tullut. Sitä paitsi oon ettiny tommosta mustaa kotelohametta hyvällä hinnalla jo pidemmän aikaan:)

Bussi oli myöhässä ja jouduin jäätymään pysäkillä. Suomen sääolosuhteet<3 

Kotona huomasin, et kameran automaattitarkennus ei enää toiminu. Yritin ettii jotain apuu ohjekirjoista, mut tuntuu siltä, et siellä objektiivissa on hiekkaa tai jotain. Onneks on vakuutus ja pystyy tota kameraa kuitenkin käsin tarkentamaan. Pitää vaan viedä se Giganttiin näytettäväks mahd. pian..

Kotona alko myös siivousurakka. Imuroin koko talon tosi huolellisesti, pyyhin pölyjä, järjestelin omaa huonetta jne. 

Koristelin kuusen (lopputuloksesta kuvamateriaalia vasta seuraavassa postauksessa) ja paketoin suurimmaks osaks omia lahjojani:D

Illalla vielä joulusaunaan, päivän etuajassa tosin.

Katottiin iskän kanssa Yön ritarin paluu ja täytyy sanoa, et oli ihan sairaan hyvä leffa. En oo mikään batmanfani mut toi oli kyl hyvä, tosin aika pitkä ja jos ton haluu nähä ni pitää kyl olla vähän perillä aikasemmistakin osista.

Hah sain kahden aikaan yöllä hyvän päähänpiston alkaa silittää mun rypistyneitä vaatteita:D
 
Ilta ja yö on muutoin ollu aika datauspainotteinen. Kello on nyt puol neljä yöllä ja vois harkita sitä nukkumaanmenoa. En haluis nukkuu huomenna johonki kahteentoista asti päivällä, ku on kuitenki jouluaatto:)

Ai niin, ja HYVÄÄ JOULUA TEILLEKIN<3




1 kommentti:

  1. ihanat kuvat karkki! :)

    käyppä laittaa ittes mun blogin lukijaks
    http://pauliinawilhelmiina.blogspot.fi/ <3

    VastaaPoista