sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Winter wonderland.

Sori taas tämmönen melkein viikon mittanen postaustauko:/ On ollu vähän kaikkia koulujuttuja ym. muuta menoa tässä, enkä oo oikein ehtiny kirjottelemaan. Okei, myönnän kyllä et se pieni laiskuuskin on vähän ollu tässä mukana.
Huomenna tulee postausta Saran ja Annin järjestämistä pikkujouluista, joissa olin mukana lauantaina. Sanon vaan sen, että hauskaa oli ja muistoksi jäi ainakin paljon kivoja kuvia. Tähän postaukseen pistän kuitenkin pari asukuvaa lauantain asusta. Juhlien teemana oli musta ja valkoinen, joten tottakai pukeutumisenkin piti olla sen mukaista:)

Pitsipaita, Only
Hame, H&M

 Helmikaulukset, Cubus
Rannekoru, Seppälä



Tää sunnuntaipäivä meni aika rennoissa merkeissä. Oon aamusta asti kattonu Gleetä ja Pretty little liarsia. Vasta illalla havahduin huomiseen ruotsinkokeeseen ja äidinkielen kirjanpalautukseen:D Ruotsin koe menee luultavasti ihan hyvin mut olin lukenu ehkä 100 sivua siitä äikän romaanista mistä pitäis huomenna sit kirjottaa joku aine. Onneks sain sen päätökseen tänään ja jäi näköjään aikaa viel bloggailullekin:D
Ai niin, ja sitä luntakin saatiin taas pitkästä aikaa.

Nam, vanhemmat oli muuten tänään tehny tosi hyvää thaimaalaista kanakeittoa. Sen lisäks syötiin myös susheja ja jälkkäriks oli friteerattuja banaaneja ja creme brulee -jäätelöä. Oli tosiaankin hyvää ja itämainen ruoka kun on vielä mun lempparia:)


4 kommenttia:

  1. Kivannäkönen blogi :) Ihanat silmät ja hiukset ja muutenki oot tosi kaunis! :) Sulla on kans tosi hienoja kuvia:)

    http://mylifebypeppi.blogspot.fi/ < tossa ois mun blogi, käy kattomassa & liity lukijaks jos kiinnostuit :)

    VastaaPoista