tiistai 7. toukokuuta 2013

Rölli vai metsänhenki?

Back to kuvatulvat ja silleen. Kamera pääsi tänään ensi kerran korjauksen jälkeen kunnolla käyttöön. Voin sanoo, et se tosiaankin pitää paikkaansa, kun sanotaan, et jotain osaa arvostaa vasta sitten kun on sen kerran menettäny.

Tiiättekö sen tunteen, ku löytää jonkun niin hyvän kirjan, et se jää oikeen kummittelemaan sun mieleen lukemisen jälkeen ja oikeesti muuttaa sun ajatusmaailmaa. Yritän olla kääntämättä tätä blogia kokonaan kirjavinkkauksen puolelle, mut voin sanoo et Jeffrey Eugenidesin Virgin Suicides oli todella laadukasta luettavaa. Kirja kertoo siis viidestä sisaruksesta, jotka päätyy tekemään itsemurhan, ja vaikka aihe kuulostaa synkältä ni toi oli varmaan kaunein kirja mitä oon ikinä lukenu. Juoni ei ollu mikään tapahtumarikas mut se kaikki amerikkalaisen pikkukaupunki-idyllin kuvailu oli jotenki vaan sellasta, etten oo samanlaiseen kirjaan ennen törmänny.
En tiiä mikä näiden eräjormailuotosten pointti on. Olin varmaan vaan sekasin koko kirjan aiheuttamasta nostalgiafiiliksestä.




4 kommenttia:

  1. IHANA ja oi olet kuvauksellinen ! o: ps ihanan värinen huulipuna.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! oot hirmu nätti ja tää sun blogi vaikuttaa kivalle :-)

    ► kkickstar.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana tyyli sulla!! (:
    http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista