torstai 5. toukokuuta 2011

Teeny Weeny Bikini Beach

Heissun =) Selasin just H&M Shop Onlinen uutuuksia, ja bongasin uusia biksuja sieltä. Mun viimevuotiset turkoositki käynee vielä, mut olishan se nyt kiva jotkut uudetkin saada. Pistän fotoa oheen, jotta näätte vähän minkä suuntasta oon ehkä ostamassa..
 
Leobardibikinit, 12,95 e, H&M 
Alaosa, 9,95 e   
Näihin tykästyin oikeastaan heti ku näin nettikaupassa ja voisin varmasti ostaakin. Riippuen tietenki siitä sopiiko päälle ja miltä näyttää ;D

Bandeaubikinit, 4,95 e, H&M 
Nää ei oo ihan ykkösenä mun mielessä. Valkonen tietenki korostaa rusketusta ja muutenki kivannäköset, mut en viitti miljoonia eri bikineitä ostaa kesäksi. Ei tuu kuitenkaan kaikkia käytettyä, mut toisaalta nää on tosi halvat. Alle kympillä molemmat osat.

 
Bikinit, 4,95 e, H&M
Vihaan tota halkiota noissa, mut tykkään tosta printistä ja äiti vois vaikka ommella ton halkion kiinni, ni ei oo sitte sitä ongelmaa. Lisäks nääki tulis maksamaan vaan noin 10 e molemmilla osilla, joten hinta ei ainakaan kirpase ;)

Muitakin kesävaatteita löyty..
 Shortsihaalari, 9,95 e, H&M
Shortsit, 9,95 e, H&M

Varvastossut, 4,95 e, H&M
 
Eli tommosia löyty. Voisin ostaa noista biksuista vaikka kaikki, mut tuskin on järkevää tuhlata rahaa turhan moniin bikineihin. Mieluummin käytän rahaa muihinki kesävaatteisiin. Vaikka eihän tossa oo ku kolmet ja kahdet niistä lähtee halvalla :DD  Tää päivä suju tutuis merkeis. Nyt on kokeetki hoidettu pois alta, matikan ja ruotsin testiin vielä reilusti yli viikko, joten en stressaa niistäkään.
Päivällä koulun jälkeen väsäilin jonkinlaisen thaimaalaistyyppisen kana-riisiannoksen. Hyvää siitä tuli..♥ Illemalla olin Essin kanssa eräänlaisena apujohtajana mua vuotta nuorempien partiokokouksessa. Voisin vielä vaikka lakata kynnet ja mennä vaihteeks vähä aikasemmin nukkumaan.

3 kommenttia:

  1. Kurkkaa ihmeessä meidän uuteen blogiin ja arvontaan ! :)

    http://jump-into-summer.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Itse tsekkailin noita ekoja, mut arvaa vaan oliko mun kokoa ::D

    VastaaPoista
  3. Täytyy kattoo onko mulla sitte tuuria ton koon kanssa ;D

    VastaaPoista