maanantai 15. elokuuta 2011

School begins

Lupailin teille, et kävisin ostelemas loput koulutarvikkeet viikonloppuna Myllystä ja myös postaisin ne tänne. No tää myllyreissu siirty nyt maanantaihin, mut eipä sil päiväl nii väliä ku sain ainaki kaiken tarvittavan ennen huomista:D Mun piti hankkii kaikki aika kiireellä sieltä, koska äiti ei halunnu viipyy kauaa siel kaaoksessa.
Liitän mukaan myös kuvat ostoksista, jotka hankin tänään kampaajan jälkeen Turusta.
 Pitsitoppi, 16,95 e, Vila
Mietin aika kauan et ostanko ton valkosena vai mustana, mut päädyin mustaan koska mun vaatekaapissa alkaa olla jo vähän liikaakin valkosta ja määrä varmaan lisääntyyki jatkossa:D Toi toppi siis kuultaa läpi, se on pelkkää pitsiä joten alle laitoin sit valkosen perustopin, et toi pitsi korostuis kunnolla :) Vilan vaatteista saa joskus maksaa aika tyyriin hinnan, mut tosta ei onneks joutunu kovin paljon edes maksamaan.


 Cutrin Choozism Straightening spray, 15,90 e
Mulla on onneks suorat hiukset luonnostaan, mut latvoista hiukan tuppaa kihartumaan. Ostin satunnaista suoristusta varten lämpösuojan. Tykkään Cutrinin tuotteista, joten luotin niihin tälläkin kertaa. Ton suihkeen pitäis UV- ja lämpösuojan lisäks myös suoristaa ja silottaa hiuksia. En ihan usko tohon suoristavaan vaikutukseen, mut ainaki estää edes hiukan suoristajaa tuhoamasta hiuksia :D

 Neuletakki, 34,95 e, Vero Moda
Mähän esittelin ton neuletakin yhdessä aiemmista postauksista ja nyt vihdoinkin hankin sen. En kyl kadu päätöstä, koska toi on musta vaan jotenki ihana ja näyttää ainakin omasta mielestä paremmalta luonnossa ku valokuvaan salaman kera ikuistettuna.

 Nörttilasit, 6,95 e, H&M
Noikin olin bongannu joskus aiemmin H&M'ssä ja nyt ne ilmesty siellä taas vastaan. Näytti olevan viimenen kappale ainaki sillä hetkellä, joten päätin sit ostaa nuo, kun näytti siltä et vois käydä yhteen vaikka sen Vero Modan neuletakinki kanssa, joten pääsisin pian yhdistämään johonkin asuun ;)

 Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä, 9,90 e
Halusin nähdä et onko noilla valokynillä joku maaginen vaikutus ja toi kun sattu olemaan tarjouksessakin, joten ostin.

 Liimapuikko, 1,90 e, Suomalainen kirjakauppa
Lyijytäytekynät, n. 2,60 e/kpl, Suomalainen kirjakauppa
Irtolyijy, 2 kpl 1,60 e, Tiimari


 Lyijykynäpaketti, 1,99 e, Tiimari
Pyyhekumit, 1,60 e/kpl, Tiimari

 Kierrevihko, 2,90 e, Suomalainen kirjakauppa
En löytäny oikein mitään kivaa käyttövihkoa, joten ostin sit tollasen ja aattelin et tuunaan sen kotona kuvilla tms., jos aikaa (tai jaksamista) riittää..


 Lenkkarit, n. 12 e, Top Sport
Myönnän, et en oo hankkinu lenkkareita sen jälkeen ku vanhat kävi pieneks, vaan oon sit aina juossu lenkit ym. äidin lenkkareilla. Asia ei oo mua juuri häirinny koska ne äidin lenkkarit on tosi mukavat jalassa ja niillä on hyvä juosta, mut nyt bongattiin noi 70% alennuksella, ja oli pakko hankkia. Noi nyt näyttää aika naurettavilta varsinkin vaaleenpunasilla koristuksilla ja en sit tiedä onko noi alunperin sijainnu jossain lastenosastolla ennen ku ne tuotiin aletuotteiden joukkoon, mut nuo oli ainakin halvat ja varmaan ihan hyvälaatusetkin, joten katotaan jos saisin noista uuden kaverin lenkkipolulle



Björn Borgin olkalaukku, 58,90 e, Click Shoes
No tässä nyt se mun uus olkalaukku. Ei mitenkään järisyttävä ilmestys, mut tääkin näyttää vähän kivemmalta livenä. Toinen laukkuvaihtoehto ois ollu vihree Puma, mut oon enemmän sinisen ystävä ja tää varmaan sopiiki mulle ja mun vaatteisiin paremmin joten hankin tän<3 Mähän omistan kans sen Adidaksen, mut halusin kouluun ihan uuden laukun ja nyt mulla on sekä ihan perus mustavalkonen, että tämmönen vähän pirteempi sininen olkalaukku.

Sori vähän sekavasta postauksesta, mut yritin väkertää tätä niin, ettei tästä kuitenkaan tulis ihan "joo ostin tämmösen ja tää on ihan jees.."-kirjotusta :D

2 kommenttia: