torstai 11. elokuuta 2011

Syysshoppailuu

Lähin tänää Turkuu metsästää koulutarvikkei, mut oikeestaan löysin vaan vaatteita ja penaalin:D Nomut oon menossa lauantaina Myllyyn joten jos sielt sit löytyis vaik koululaukku kun urheiluliikkeitäkin on enemmän ja samalla vois ostaa vähän lisää vaatteita + kyniä sun muita:D Kuvaan ostokset huomenna paremmassa valossa ja postaan sitte tänne. Nyt saatte tyytyy vaan pariin sovituskopissa räpsittyyn kuvaan vaatteista jotka tulevaisuudessa saattaa lähtee mun matkaan:D
 Toi neuletakki on musta aika söpö vaikkei ookaan kovin lämmittävä koska tossahan ei oo hihoja ja toi kangaskin on tosi ohutta. Ton bongasin siis Vero Modasta ja hintaa on muistaakseni 35 euroa eli ei mikään ihan halpa, mut aika perus kuitenkin Vero Modan vaatteille.

 Toi karvalakki on kans musta ihana ja toi löytyy siis Vilasta 30 eurolla:) Ostan ton varmaan talveksi koska toi näyttää niin lämpimältä ja on muutenkin aika hauskannäkönen :D

Nää ei varsinaisesti kuulu mihinkään ostoshankintoihin, mut siis tollasia chinontapasia housuja kokeilin Gina Tricotissa. Noi ei kyllä oo hirveen paksut joten en tiiä käyttäisinkö sit enää myöhemmin syksyllä tai talvella tai käyttäisinkö ylipäätään kovin usein. Hintakin oli 30 euroa, mut olihan noi ihan kivan näköset :)

Kylhän sieltä Turusta muutakin kauppaan jäi, mut kaikesta en ottanu kuvaa.

9 kommenttia:

  1. Eks Dalilalla oo samanlainen sehän osti sen jo aikasemmin tällä viikolla ? o;

    VastaaPoista
  2. Tietääkseni osti sen eilen tai jotain, mut tuskin asia haittaa, koska aika monilla on samanlaisia vaatteita ja en itsekään edes tunne Dalilaa yhtään :)

    VastaaPoista
  3. Aa toi karvalakki on ihana!<3 Ostaisin iteki tollasen, mut ne ei oikeen sovi mulle :D

    VastaaPoista
  4. Noi housut on karmasevat D: Taitaa olla isot sulle?

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Jokasella mielipiteensä ja olishan ne saanu hiukan tiukemmat jostain kohdin olla vaikka vyötärön kohdalta sopikin, mut en muuten voi sanoa kovin karmeiksi? En sit tiiä tarkotitko et ne on kauheat sen takia, kun ne on sun mielestä isot mulle vai muuten vaan ulkonäöllisesti mut itse ainakin tykkäsin itse housuista.

    VastaaPoista
  7. Tarkoitin, että ne ovat isouden takia melko rumat päälläsi. Zoomaa kuvaa reisiesi kohdalta, ja mieti, voitko tosiaan sanoa niiden sopivan päällesi? Lisäksi kun vartalosi on suht lapsekkaan näköinen, eivät ne mielestäni näytä päälläsi hyviltä. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni, voit ostaa housut jos pidät niistä (:

    VastaaPoista
  8. Ok, no kiitos kuitenkin selvennyksestä:)

    VastaaPoista