sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syyslomailua

Pahottelut taas kirjotustauosta:) Mun on kyllä pitäny kirjotella tässä syyslomalla, mut se vähän jäi.
Loma oli mun osalta aika rento. Keskiviikkona oli siis taksvärkki ja kulutin päivän siivoilemalla taloa ja omaa huonetta. Ei mulla siinä oikeastaan kauaa menny, eli loppupäivän sain sit viettää rennosti dataillessa.
Torstaina mun piti alunperin mennä Myllyyn Ainon kanssa, mut siirrettiin se reissu sit lauantaihin eli vietin päivän kotioloissa pyjama päällä, kattelin telkkaria ja tein kaikkea muutakin superliikunnallista:D

Perjantaina lähdettiin Mirkan ja Essin kanssa Turkuun kattomaan Paranormal Activity 4 ensi-iltanäytökseen. Olin odottanu tota leffaa niin kauan ja meillä oli vielä aika hyvät paikatkin sieltä salista. Musta se leffa oli ihan hirvee, mut hyvällä tavalla. Kauhuleffat ei yleensä pelota mua (tai sit vaan katon pelkästään huonoja sellasia), mut ton elokuvan aikana sai säikähtää monta kertaa. Huomaa miten Paranormal Activityt on kehittyny siitä ensimmäisestä leffasta, tosin osittain kyl varmaan senkin takia, et leffan budjettikin on kasvanu.
Kaiken lisäks ton leffan alussa oli joku eräänlainen pieni kooste aikasempien leffojen tapahtumista, jotka ois olennaista muistaa et tajuu tosta leffasta jotain. Musta se oli tosi hyvä juttu, koska ite en ainakaan leffasarjan toisesta osasta muistanu melkein mitään, ja kuitenkin se sisälsi aika paljon tohon uusimpaan leffaan liittyviä olennaisia seikkoja.

Lauantaina lähdettiin sit Ainon kanssa sinne Myllyyn. Vaikka mentiin sinne jo yhdeltä, meiltä meinas aika loppua kesken, kun äiti lupas hakee meiät viideltä pois. Käytiin subilla syömässä ja tietenkin kierreltiin kauppoja. Haha tuhlasin aika kiitettävästi rahaa, mut yritin miettii tarkkaan et mitä tarviin ja mitä en. Koruja tuli hankittua kyllä jonkun verran, mut eihän niitä oikein ikinä voi olla liikaa..?
Kuuden aikoihin menin iltavuoroon Scandicille ja jäin sinne hotelliin yöks, koska heti seuraavana aamuna odotti jo uus työvuoro. Sain ihan kivasti rahaa näistä kahdesta päivästä, harmi vaan et palkka tulee tilille vast ens kuussa. Pitää taas sinnitellä ostolakossa siihen saakka..
Ainolla oli vähän ongelmia, kun sen subi halkes vahingossa kahtia

Tuubihuiville löyty monta eri käyttötapaa:)

Haha mitä toi mies tekee tuolla mun takana:D

Nyt meen valmistautuu huomiseen koulupäivään, mikä tarkottaa siis samaa ku läksyjen tekeminen.
P.s. myllyostokset esittelen varmaan huomenissa, ja ajattelin et jos teen niiden tiimoilta vaikka videon..?

1 kommentti: