lauantai 27. lokakuuta 2012

I've been a stranger ever since we fell apart.

Laitan oikein ison määrän kuvia näistä talvisista keleistä tähän oheen. Tuntuu kyl tosi outoa kattoa ulos ikkunasta, ja nähdä samanlainen maisema ku keskitalvella, vaikka pitäis olla vasta lokakuu. En muista millon viimeks ois tullu lunta näin aikasin tai ainakaan näin paljon. Viime vuonna ensilumi saapu tänne vasta joulukuussa..

Oheen myös lyhyt video tästä päivästä. Teen kyllä päivän tekemisistä viel kunnollisen postauksen heti huomenissa, mut mulle vaan tuli semmonen nopee päähänpisto tehdä video, niin päätin sitte semmosen kuvailla. Yritän muutenkin laittaa aika paljon videomateriaalia tänne blogiin, koska ainakin ite tykkään kattella paljon videoita ja varmaan ainainen kuvasaldoilu välillä kyllästyttää teitä. Musta videoita on kyllä kiva tehdä, eli ei mun sinänsä tarvi pakottaa itteäni siihen kameran eteen. Aiheista tosin on vähän pulaa eli jos teillä on minkäänlaisia ehdotuksia, niin kommenttiboksiin viestiä vaan..:)
Oli kiva sumu..

Wilman reaktiot talvikeleihin..:D

Haha lissutyylillä mennään:D


Kuuntelin just Ellie Gouldingin uuden albumin kokonaan ja se on niin ihana<3 Tykkään suunnilleen jokasesta kappaleesta, mut laitan tähän nyt muutaman niistä ihan parhaimpien joukosta..


2 kommenttia: