maanantai 14. tammikuuta 2013

Chilly days.

Taas luvassa asukuvaa sekä fotoja parista kivasta sunnuntaiostoksesta:) Varsinkin toinen niistä on sellanen, mitä oon odottanu jo pidemmän aikaa.

Ensin kuitenkin pakolliset päivitykset viime viikosta. Perjantaina olin Essin, Sagan & Pauliinan kanssa kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Ulkona oli sillon tosi kylmä, joten ei viitsitty jäädä keskustaan sen enempää hengailemaan. Kaupan kautta oli kuitenkin pakko käydä, koska halusin leipoo illalla suklaacroissantteja:)
Lauantaina mentiin hetkeksi Turkuun Pauliinan ja Sagan kanssa, ja illemmalla piti mennä vielä salille, mutta se oli kiinni joten päädyttiin sit Lidlin kautta meille kattomaan leffaa.
Sunnuntaina oli vielä työvuoro ja sen jälkeen kävin sit ostamassa ne pari tässä postauksessa näkyvää juttua;)

 Neuletakki, Vero Moda
Pitsitoppi, Monki
Palmikkovyö, Gina Tricot

Kaulakoru, Gina Tricot

Rannekorusetti, Gina Tricot

MAC -huulipuna, sävy Chili, 20,50 e
Halusin kokeilla MACin huulipunia, koska oon kuullu hyvää palautetta niistä ja hinnankin tosin pitäis kertoo jotain laadusta. Olin jo pidemmän aikaan kattonu yhtä tiettyä tummanpunasta sävyä ja nyt sit sain ostettua sen. Täytyy sanoa, että huulipunan laatu on tosi hyvä; levittyy ja pysyy hyvin. Toisaalta ehkä tykästyin vielä enemmän niihin Make up storen huulipuniin, ne tuntu olevan vielä parempilaatusempia ja pitkäkestosempia.

OBH Nordica Björn Axèn Tools 32 mm curling iron, 49,95 e
Jes sain vihdoinkin uuden kihartimen sen jouluna saadun tilalle:) Kävin siis palauttamassa sen vanhan, koska siinä ei ollu tollasta ns. "klipsiä" jonka väliin hiukset laitetaan. 
Toi OBH Nordican kiharrin on siis samanpaksunen ku se palautettukin, koska haluan tehdä nimenomaan isoja kiharia. Täytyy sanoa, et toi kiharrin on oikeesti ihan ässä. Lämpöasetuksia on 17 erilaista 120-210 asteen välillä, joten omalle hiustyypille löytyy varmasti se sopiva. Toi myös lämpenee ja kihartaa hiukset tosi nopeesti.





3 kommenttia: