sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Baking n' stuff.

Tän postauksen ois pitäny tulla jo eilen, mut olin totaalisen laiska muokkaamaan videoo, minkä halusin liittää mukaan eli siis postaan vast tällee sunnuntai-iltana:)
Päätettiin siis kavereiden kanssa perjantaina leipoo jotain. Ne tuli meille jossain viiden aikaan ja kaikilla oli jotain raaka-aineita mukana. Olin jo ennen kavereiden tuloo laittanu pakastelihapasteijat uuniin, joten onneks ne oli jo valmiina ni päästiin leipoo mutakakkuu:) Onneks sentään Essi oli tehny sitä kakkuu joskus aikasemminkin, koska me kaikki muut taidettiin leipoo sitä ensimmäistä kertaa, vaik oli meillä kyllä ohjeet..
Aika paljon säätöö kyl oli, sotkin mun pidennykset (joo tiiän ois pitäny vaan laittaa hiukset kiinni) ja paidan suklaaseen ja muutenki keittiö tais olla lopuks aika pommin jäljiltä, mut siitä mutakakusta tuli loppujen lopuks ihan sairaan hyvää. Sitä ois voinu syödä vaik kuinka paljon, jos vaan ois jaksanu, eli suosittelen kyl lämpimästi kaikkii kokeilemaan ees kerran elämänsä aikana. Me käytettiin tätä reseptiä; http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept/Visa.aspx?recipeID=5626




Vähän videoo meiän leipomisest:) Alku saattaa vaikuttaa vähän tylsältä, mut ainakin viimenen 1/4 tosta on aika suhteellisen randomia. Oli muuten aika mukavaa muokata tota videoo 2 tuntii ja sen jälkeen Windows Movie Maker kaatuu..:( Piti alottaa alusta koko työ, mut onneks sain sen tehtyy puolessa tunnissa.



Sen jälkeen kun mutakakku oli saatu ulos uunista, jätettiin se ulos jäähtymään ja alettiin tekee köyhiä ritareita. Niitä ei kukaan meistä ollu ennen tehny, ja meiän löytämän reseptiki oli vähän vajavainen, mut päättelykyvyllä ja kokeilemalla pärjättiin:)
Päästiin sit heti syömään ku köyhät ritarit oli paistettu, koska ne oli pakko syödä lämpiminä. Täytyy kyl sanoo et ruokaa oli ihan liikaa; 10 lihapasteijaa, kokonainen mutakakku ja 20 kpl köyhii ritareita 5 ihmisel, mut eipähän ainakaan jääny nälkä. Pikemminki kyl paha olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti