lauantai 10. marraskuuta 2012

Cabin in the woods

Piti tänään mennä kattomaan se Sinister -elokuva leffateatteriin, mut suunnitelmat sit menikin vähän mönkään (suurimmaks osaks sen takii, koska se näytös alko puol yheltätoista ja oltais joutu tulemaan kotiin puol yhden bussilla, ei siis kovin houkuttelevaa).
Haluttiin silti kattoo joku kauhuleffa, joten lähettiin bussilla videovuokraamoon. Oltais itse asiassa haluttu vuokrata kaks leffaa, yhden kauhuelokuvan ja yhden komedian, mut se komedia jäi vuokraamatta, koska ei löydetty mitään asiallista tai ainakaan kaikkia miellyttävää vaihtoehtoa sieltä:D

Päädyttiin kuitenkin valitsemaan Cabin in the woods, joka meiän piti mennä joskus leffaankin kattomaan, mut se sit jostain syystä jäi. No ihan hyvä kyllä, ettei päädytty sinne leffateatteriin asti, koska ois menny se 12 euron lippuhinta vähän turhaan tarkotukseen. Toi elokuva ei ees ollu mitenkään erityisen hyvä. Okei, nyt kun jälkeenpäin ajattelee, ni ei se ehkä niin surkee ollu, mut kieltämättä katseluhetkellä tuli vähän semmonen olo et "Mitä tää nyt on?". Välillä se vaikutti vähän komedialtakin, joillekin kohdille sai oikeesti nauraa aika reilusti ja se loppu oli kyl semmosta shittiä että joo.. Jotkut ehkä tykkää, ainakaan tota ei voi sanoo ihan täysin semmoseks perus teinikauhuleffaks, mut itellä kyllä jäi vähän laimeet fiilikset. Voin kyl taata, että juonta ei ainakaan arvaa etukäteen.
 ♥

 raudat<3


1 kommentti:

  1. sulle on haaste mun blogissa!:-)
    http://alittlemoredeeper.blogspot.fi/2012/11/and-thats-who-i-am.html

    VastaaPoista