maanantai 19. marraskuuta 2012

Feel it in my bones.

Sori kirjottelutauko. Ei oo ollu mitään järkevää kuvamateriaalia postauksia varten, ja tykkään kuitenkin liittää kirjotuksen oheen ihan itse otettuja fotoja, en mitään weheartitjuttuja.
Viikonloppu alko hyvissä merkeissä, kun mentiin kaveriporukalla kattomaan Breaking Dawn ensi-iltaan. Oli muuten tosi hyvä leffa, ehkä noista jopa paras, vaik komppaan kyl muita siinä, et juoni ei ollu mitenkään ihmeellinen. Kirjassa juoni tuntu olevan tosi mielenkiintonen, en sit tiiä miks se jotenkin aina menettää tehonsa, kun sen tarinan siirtää valkokankaalle. Käsikirjottajat oli kuitenkin keksiny leffaan yhden yllättävän kohtauksen, mikä lisäs vähän enemmän toimintaa ja lisäks kirjankin lukeneet sai edes vähän yllättyä:)
 Perjantain hiusrusetti:)

Villatakki, Gina Tricot
Kauluspaita äidiltä lainassa
Farkut, Gina Tricot
Timanttirannekoru, Seppälä

 Rusettipinnit, Monki

Palmikkovyö, Gina Tricot
(näyttää oranssilta, mut on oikeesti tummanruskee)

Pauliinan skoppe<3


Lauantaina päädyin uimaan Pauliinan, Sagan & Essin kanssa. Hallissa uiminen on musta aina vähän tylsää, mut ihan hauskaa kyllä oli tällä kerralla.
Sunnuntaiaamuna mua odotti työvuoro. Suoriuduin siitäki ihan kunnialla ja tuplapalkkahan sunnuntaivuoroista aina tulee:) Suunnitelmissa on ostaa kaikenlaista, ja rahaahan siihen tietenki tarvitaan:D

 

Nyt nukkumaan eli hyvät yöt teillekin:)

1 kommentti: