perjantai 7. lokakuuta 2011

Galna dagar

Heissun :) Kuvailin nää ostokset aavistuksen verran myöhässä, koska eilen ei aika oikeen riittäny, mutta tuskin se teitä niin liiemmin haittaa ;)
Keskiviikkona siis kävin ostaa ton talvitakin, karvalakin ja huivin. Aluks hankin karvalakin Vilasta (se oli se yksilö, josta postasin kuvan tännekin), mut sit bongasin ginasta halvemmalla HIENOMMAN lakin, ja oli pakko palauttaa se vanha.

 Villakangastakki, 59,90 e, Gina Tricot
Mulla oli viime talvenakin villakangastakki ja kai mä jotenki vaan oon mieltyny niihi niin paljon enemmä ku toppatakkeihin. Villikset on muutenki tosi lämpimiä<3 Tykkään tosta napituksesta ja karvahupusta ihan erityisesti :)

Karvalakki, 14,95 e, Gina Tricot
Tää on musta tosi söpö ja paljon halvempiki ku se Vilan. Varmaan lämmittääki sit talven paukkupakkasilla :D
Tuubihuivi, n. 9,95 e, Gina Tricot
Tää on tosi pehmonen ja lämmin + sopii yhteen karvalakin kanssa!


Torstaina taas menin kattelee Hulluil päivil ja lähetti tosiaa Pauliinan kans shoppailee sinne kaheksan aikaa aamulla!:D Koulu alko kymmenelt jote meil oli n. tunti aikaa kierrellä stockal ja One ways. Tottakai sielt jotai tarttu mukaankin, ja en kyl kadu et lähin mukaan. Shoppailust tuli jotenki nii hyvä fiilis. En sit tiiä oonko materialisti tai jotai, mut mä oon onnellinen aina ku saan uutta kamaa:D
Jäätävästi porukkaa siel kyl oli, mut aamulla ainakin sai parhaat tuotteet ku oma vaatekokokaa ei voinu loppuu heti.


 Wescin t-paita, 27,90 e, One way
Lökärit, 15,90 e, One way

Lindt Lindor -suklaa, 3,90 e
Tää on ehkä yhtä parhaimmist suklaist ikinä! Noi on tommosia käärepaperiin käärittyjä suklaapalloja, joiden sisällä on tavallaan sellasta pehmeetä suklaata. Tosi hyviä ja laadukkaita, hinnanki luulis kertovan jotain.

 Piecesin huivi, 4,90 e, One way

 Laitilan virvoitusjuoma, 80 snt/tölkki
Kuten aiemmin kerroin, oon ihan koukussa noihin, ja täytyy sanoo et kuuluu kyl ainakin omasta mielestä limpparein parhaimmistoon. Noi on jotenki nii uniikkeja, ku toi colakin on jotenki niin erimakunen ku joku normicokis.

Nümphin villahansikkaat, 11,90 e, One way
Aattelin siel kaupassa aluks ostaa noi ihan vaan itelleni, mut sit ostinki ne äidille, koska muistin et olin hukannu jotkut sen kalliista hanskoista joskus:D Sillä oli muutenki ollu synttärit, joten toi oli sit tavallaan pieni lahja ja samalla korvaus siitä hävinneestä parista.

Ai niin, ja ostinhan mä vielä One Waysta Objecin ison harmaan luomupuuvillakassin, mut sen unohdin kuvata ://

7 kommenttia:

  1. Oii toi takki on niin kiva!::)

    VastaaPoista
  2. MOi urpana!
    Meillä on nyt sit samanlaiset takit talvena, myös tuubihuivi on sama, samoin toi toinenkin huivi, lisäksi hanskat ja toi t-paita. Totaah.. vissiin ollaan siskoksia:D

    VastaaPoista
  3. Sara; Kiitti ja kiva et joku muuki tykkää :)

    VastaaPoista
  4. Lotta; Hahaa mite tää on mahollist ;D En näköjää oo sit ainut joka on käyny vähä hulluil päivil. Kiva jos mennää talvel jonneki ja ollaa iha identtiset.

    VastaaPoista
  5. Oi tosi kivoja vaatteita!! Varsinkin toi takki!

    VastaaPoista
  6. ihana takki !! tosi kiva !

    http://vinkvonk.blogspot.com/ lukijaa ? :)) tsekkaa !

    VastaaPoista
  7. Erika; Kiitos paljon :)

    jasmini; kiitti ja juu, katon sun blogin:)

    VastaaPoista