keskiviikko 26. lokakuuta 2011

sorisorisori..

Bloggailu taas jääny vähemmälle. En sitte tiiä mitkä seikat tähänki syynä:D Ajanpuute - ei todellakaan. Laiskuus - todennäkösesti:D Mulla ei oo kyllä mitenkään kiinnostavaa kerrottavaakaan. Syksy on masisaikaa.
Eilen eli keskiviikkona meiän ilmasutaitoryhmä otti suunnan kohti hesaa ja kansallisteatterii. No se kansallisteatteri oli mulle oikeestaan yks hailee, enemmänki kiinnosti ne pari tuntii vapaa-aikaa, jotka meille siel luvattiin:D Saipahan taas tilaisuuden shopata (vaikka eihän mulla mitään säästösuunnitelmia tietenkää ollu..). En kyllä ostanu ku yhden pinkin(!) löysän t-paidan ja neulesukkikset Monkista. En jaksanu alkaa kuvailee, ku alatte kuitenki varmaa hermostuu mun ainaisiin shoppailupäivityksiin, ja muutenki ne ostokset oli aika peruskamaa:)



Hesareissu oli siis iha jebou. Eniten mieleen jäi ehkä se, ku juostiin parin muun kanssa kampista sinne teatteriin noin viis minuuttii myöhässä ja samalla juostessa yritettiin syödä jotai juustohampurilaisii:D Oltiin siis päästy 45 minuutiks vapaa-ajalle ja aateltiin et se tulee olee meiän ainoo vapaa-aika koko reissun aikana, joten haluttiin käydä syömässä. No kaupassakäynti vähän venys ja aateltiin et ehitään syömään hesemättöö matkalla sinne teatterille. No loppujen lopuks lähettii sielt heselt sillo, ku meiän ois pitäny olla jo siel teatteris ja sit siin matkalla juostiin ja yritettiin mätätä suuhumme niit hamppareita. Myöhemmin selvis et kappas, meillähän on toinen tunnin pitunen tauko siinä myöhemmi sitte vielä.
Ai nii, ja saatiin me tavata ja puhuu kans sen näyttelijä Elina Knihtilänki kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti