tiistai 1. marraskuuta 2011

Cupcake time

Omnom sain jonkunlaisen ihme innostuksen alkaa väsäilee tommosia erilaisia muffineja. Käytännössä valmistin vaan perus muffinitaikinan, jaoin sen kolmeen eri kulhoon ja heittelin sitte niiden eri taikinoiden sekaan ihan fiilispohjalta tarvittavia aineksia. Valmistin siis suklaa-, appelsiini- ja popcornmuffineja ja jotenki tuntuu et niistä popcornmuffineista ei sit loppujen lopuks tullukaan niin popcorninmakusia, vaikka lisäsin taikinaan monta desiä sitä popparia :) Syy tosin taitaa ollakin tossa suklaakuorrutuksessa, joka varmaan sit peittää kaikki muut maut :D
Täytyy kyl myöntää et noista muffineista tuli aika ällöttävän makeita, joten ehkä parempi pysytellä vähän perinteisimmissä versioissa.

 Mulla oli kermavaahtoa vaan rajallinen määrä, joten siks en voinu pursottaa sitä tohon mitenkään erityisen paksulti :D



Täst päiväst ei sit sen enempää, paitsi et meil oli koulun kans joku ihme vierailu jonneki jätteidenpolttolaitoksel ja sit kaatiksel. Se haju siel jätelaitoksel oli kyl niin kamala, et en tajuu miten joku voi oikeesti työskennellä semmoses paikas. Se oli jotenki niin pistävä, vähän ku joku suihkuttais hajuvettä suoraan sun nenään, paitsi et hajuvesi tuoksuu miljoona kertaa paremmalt.
Suurin osa porukast sit tunki jonkun huivin naaman eteen, ja iteki pelastuin mun tuubihuivin ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti