torstai 17. marraskuuta 2011

Haluanhaluan

Ois pitäny arvata et löydän jotain Versace for H&M -mallistost ja niin sit kävikin xd. Itse asias useempikin vaate pisti sielt silmään, mut en viitsi ostaa ku yhden vaatteen, ku varsinki kaikki mekot on melko hintavia siellä (vaikkei kyl lähelläkään Versacen oikeaa hintaa).
Eli tollasen kimaltelevan ihanuuden sit löysin. Hintaa on 99 euroo, joten kolmella työpäivällä saan rahat kasaan. Tai no todennäkösesti ostan sen mekon jo nyt ja sitte ne rahat tulee myöhemmin sinne tilille takas, ku saan ne kolme työpäivää tehtyy :) 
Vaikka moni mekko tuol nettikaupas houkuttelikin, ni tajusin et ostin just Nelly.comista kaks mekkoo ja mul on ennestäänkin pari joita voin käyttää, joten ehkä en tarvi enää enempää:D Ton hameen kuitenki haluan, koska hei, tonhan tunnistaaki Versaceksi tosta ominaisesta kuviosta.

4 kommenttia:

  1. ja mistäköhän aattelit ton mekon ostaa ? nettikaupassa loppuun myyty.... samoin kopkolmion hm:ssä oon nimittäis soittannu sinne monta kertaa ja kysellyt tuota ja kaikkia muitakin vastauksena : on meillä täällä pari juttua vielä jäljellä ( tarkoittaen asusteita ) nimimerkillä: olisi kannattanu jonottaa aamulla :))

    VastaaPoista
  2. Kävin Kop Kolmion H&M'ssä ja siellä kyllä oli noita hameita pari jäljellä. Toinen oli hyvän kokonen mut sit päätin et käytän mielummin 100 euroa johonkin muuhun, kun kuitenki tommosia paljettihameita löytyy halvemmallaki ja itse asiassa tossahan se Versace-merkki on se, joka maksaa suurimman osan :D Ja keväällä on tulossa uus mallisto joten jos siellä ois jotain mitä haluaisib sit viel enemmän :)

    VastaaPoista
  3. okeei okeei ku van ol mulle aika töykeitöö puhelimessa ja sano ettei ooo:/ mut jooo toivottavasti tulee kevääällä jotain hienompia :)

    VastaaPoista