maanantai 28. marraskuuta 2011

diamonds are forever.

Menin siis tosiaanki sinne Turkuun sunnuntainaki, ja mun piti alun perin ostaa myös vähän joululahjoja, mut sit mun suunnitelmat muuttu ja ostinki pelkästään kaikkee itelleni, hah!:D Tää on taas niitä harvoja kertoja, ku en hankkinu mitään vaatteita. Yleensä löydän aina vaatteita, tällä kertaa en huomannu mitään pakkohankintoja. Edes ginasta ei löytyny mitään ja löydän aina ginast jotai.. No, ehkä ihan hyväkin näin.

 Elle -lehti, 6,95 e

 L'Oreal Contour Kohl -rajauskynä, 9,90 e
Koska mulla on vihreet silmät, ni aattelin kokeilla vihreetä kajaalia. Kotona huomasin, et tota ei kaukaa katsottuna välttämättä erota vihreeksi, mut kirkkaampi sävy taas ois ehkä ollu vikatikki.

 Rannekorusetti, 7,95 e, Vero Moda

 Konad -laatta, n. 6,50 e

 Maybelline Dream Lumitouch -valokynä, 9,90 e
Peitän tolla lähinnä mun tummat silmänaluset ja mua harmittaa kun Lumenen Blue Neutralizeria tummille silmänalusille ei ilmesesti enää valmisteta (Stockalta tai Wiklundilta ei kummaltakaan löytyny), koska se on tosi hyvää tavaraa ja rasiasta riittää peitevoidetta pitkäksi aikaa. No, mulla on hyviä kokemuksia tosta valokynästäkin ja sillähän voi lisäks peittää vielä jotain pienii virheitäkin ihossa, toi vaan kuluu nopeemmin.

 Sydänriipus, 9,95 e, Vero Moda
Halusin jonkun vähän lyhyemmän mallisen timanttikaulakorun, ja löysin ton sit Vero Modasta. Se sais kyllä olla vielä hiukan lyhyempikin kun nyt, mut teen siihen semmosen kiinnityssysteemin jostai narusta, niin et sen saa lyhyemmäksikin kaulaan. 

Tossa ne nyt sit oli. Paljon en hankkinu mut en varmaa sit tarvinnukaa. Nyt meen viel kertailee kokeisiin ja tekee ruotsin läksyi joten seuraavaa postausta odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Noi korut on tosi kivoja!(: Ja jos
    oot jo lukenu ton Ellen nii oliko siinä mitään hyviä lahjavinkkejä niinku tossa kannessa luvataan, et kantsiiko ostaa?(:

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Ja ite kyllä tykkäsin siitä numerosta ihan ylipäätään, vaikka en välttämättä hirveesti inspiroitunu lahjavinkeistä, ku suurin osa niistä oli jotain kalliita hajuvesiä, korkkareita tai vaatteita :D Mut oli tossa muuten kyllä ihan hyvää juttua, ja ite ainaki ostin ku kyseessä oli sentään joulunumero :D

    VastaaPoista