torstai 24. helmikuuta 2011

H&M

Etsiskelin yhdet farkkusortsit H&M:n Shop Onlinesta, ja samalla innostuin kattelemaan muitakin vaatteita. Lähinnä kesää ajatellen. Aattelin postata tähän fotoja löydöistä.


 Ne farkkushortsit<3, 19,95 e
  Nam, ihanat =)) Mulla on edelliskesältä tätä hiukan tummemmansävyset farkkushortsit, joten vaaleidenkin paikka varmaan olis. Tykkään noista rikotuista paikoistaki. Toivottavasti istuis kaupassa hyvin.

Farkkumekko, 34,95 e
Aika suhteellisen kallis ainakin mulle, eikä kuitenkaan ole ulkonäöltään mikään erityisen säväyttävä, että kannattaisi kovin kallista hintaa maksaa. Veikkaan myös, et noi helmat saattaa helposti kesällä ainaki pyöräillessä nousta ylös, joten mahtaako olla käytännöllinen. Täytynee kokeilla sitte kaupassa.

Khakinvärinen pusero, 19,95 e
 Tykkään, et tää pusero on just tämmöne sopivan ilmava ja kevyt. Toi väri vois sopii farkkushortsien kanssa. Vähän epäilyttää, et sopiiks tää malli ja kuvio mulle, mut sen näkee sitte.


Mekko, 29,95 e
Tämäkin näytti tosi kivalta. Tää ehkä soveltuu vähän enemmän juhlatilaisuuksiin kuin kesämekoksi, mut uskon et voisin molempina käyttää. Tykkään kans, kun toi vyötärö on tollanen kiree, ja se helma sitte laskeutuu siitä. Toi vetoketjukin on hieno yksityiskohta.


T-paita, 9,95 e
Ylempänä siis kaksi samanlaista paitaa erivärisinä. Tykkään molemmista väreistä. Valkoinen tietenki hiukan arveluttaa, koska saattaa kuultaa läpi. Toisaalta kesällä tulee varmaankin käytettyä suurimmaks osaks bikineitä, joten ei sinänsä haittaa, mut ei kehtais sitte muuten käyttää 8// Tämänkin näkee vasta kaupassa ;))

3/4-hihainen pusero, 19,95 e
Kyseistä puseroa löytyy neljänä eri värinä. Neljäs olis ollut ikään kuin tumma deniminsininen, mut en sitte postannu tähän, koska olin vähän epävarma siitä. Itseasias kun jälkeenpäin ajattelee, niin kai seki menis vaaleiden farkkushortsien kanssa =) Tää on musta melkosen samankaltanen, kuin nuo edeltävät t-paidat, joten tuskin ostan ainakaan valkoisena sekä tätä, että sitä t-paitaa. Silti tykkäsin näistä paidoista. Mukavan ilmavii, napit on kans hieno yksityiskohta. Vois kans toimii farkkushortsien kanssa ;D

 Esitellyistä nyt ainakin nuo farkkushortsit ovat varma hankinta, jos vain istuvat hyvin päälle. Muutenkin jotain vaaleita vaatteita voisi hankkia (korostaa rusketusta ;))). Tottakai olis kiva löytää jotain pirteen kirkkaanvärisiä paitoja tyyliin, mut aika harvoi kaupassa esiintyy mtn mua miellyttävää, joten vaatekaappi täynnä suht neutraaleja värejä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti