maanantai 21. helmikuuta 2011

Just put your paws up, cause you were born this way

HIIHTOLOMA! HIIHTOLOMA! HIIHTOLOMA! HIIHTOLOMA! HIIHTOLOMA! HIIHTOLOMA!
Ah, ei koulua tai aikasia herätyksiä viikkoon♥ Heräsin tänään mukavasti kymmeneltä, joka on musta aika hyvä aika herätä, ei oo liia myöhää, eikä kuitenkaan liian aikasin. Tykkään herätä sillee omasta tahdosta aikasi, enkä mitenkää pakolla repii itteäni sängystä puol seiskan aikaan. 
Essi ja Aino tuli meille. Oltiin jälleen koneella, kuunneltiin musiikkii ja lakkailin taas noide kynnet. Ainon kynnet ei onnistunu, mut Essille tuli iha hyvät mielestäni =))
©Karkki
Lakat:
Pohjaväri; The Color Workshop
Pilkut; Lumene Natural Code Nail Styler, sävy Have fun
Kirsikat; Oriflame, sävy Coral Red
Varret ja lehdet; Wild and Crazy, sävy Lemon

Lakkauksen jälkeen Essi sai kuningasidean meikata Aino. Lopulta päädyttiin jonkinlaiseen pissislookiin, joten aloin työstää sitä meikkiä ja Essi kuvas prosessia. Tän jälkeen päätettiin myös tupeerata Ainon hiukset. Lopputulos oli compléte! Otin Ainosta jotai 30 kuvaa, sen jälkeen se pesi koko mestariteoksen pois ja sit päätettiin lähtee ulos kävelee jonneki. Ensin käytiin Etapis, koska Aino halus suklaata, ja sitte päätettii kävellä Taimon rantaan ;D Menomatka suju lepposasti ja otettiin paikan päällä kuvia, mut paluumatka oli karmee 8D Oltii iha jäässä ku lähettii ja koko matka oli iha kidutusta. Lopulta päästiin kirjastoon lämmittelee hetkeks. Mul oli ripset iha valkoset, ku ne oli huurtunu, ja jalat kans iha jäässä.  
Kotona en sit muuta ky söin, kävin lämpimäs suihkus ja katoin huippisfinaalin. Kannatin Analeighia, mut käytännös McKeys ei ollu mitää vikaa. Huippiksen jälkee ajattelin kattoo Villi Tusina 2:sen, joka osottautu tylsäks, joten lähdin koneelle ;D Loppuilta sujunee tutuis merkeis. 

 Kännykkälaatu

 Esssi =)



 
Aino oli cameraMÄÄN

Päivän asu
  Seeprapaita, Gina Tricot
Toppi, Gina Tricot
Farkut, Vero Moda
Rannekoru, Nomination 

Btw, harkitsin tänää myös ns. "kauneusblogin" luomista ;D Tää ois vähän ku mun päivittäinen blogi, ja se toinen käsittelis kauneuteen liittyvii juttui, ja voisin esitellä siel tyylii mun kynsilakat, meikit tms. Tosin itse tiedän kauneudesta taas iha superisti, joten joutuisin hakee tietoo muualta, et en sit tiedä onko järkeä :D Ainii, ja kirjoittaisin sitä varmaa englanniks. Nomut, saa nähdä..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti