sunnuntai 20. helmikuuta 2011

There's a fire starting in my heart

Eilen ei ollu aikaa postailla, joten kirjotan nyt senkin edestä. Eli suunnitelmien mukasesti mentiin eilen hohtogolfaamaan West Coastiin Mirkan, Essin ja Ainon kanssa. Mulla tulee yleensäkin aina aikataulujen kanssa kiire, ja en tehny poikkeusta tälläkää kertaa ;;DD; Nousin kyl puoltoist tuntii ennen ylös, mut joku varmaa meni sit vikaan, ku sain itteni jokseenki valmiiks iha viime tingas. Mentiin siis bussil Turkuu Kauppatoril, ja sielt oliki iha lyhyt matka sinne West Coastil, ku paikka sijaitsi iha kauppatorin laidal sen ortodoksisen kirkon vieres. Aika nice muute, ainoastaan sen golfpaikan sisäänkäynti on maan pinnalla ja loput on siel maan alla ;))

Tämmöne golfausasu 
Huppari, H&M
T-paita, Gina Tricot
Farkut, H&M

West Coast oli iha hyperhieno sielt sisältä. Siel oli muute pimeet, paitsi et katois oli jotkut hämärät erikoislamput, mitkä valaisi ne ratojen reunat tms. Eli siis, siel oli erilaisii pienii minigolfratoja, ja jokasella radalla oli joku teema. Siellä ny oli kaikenlaista villistä lännestä eri urheilulajeihin (koripallo, baseball, jääkiekko..) ja Havaijiteemaan. Jotkut radoista oli helpompia, joidenkin keskellä oli jtn liikkuvia asioita, jotka vaikeutti hommaa. Joissaki tapahtu jotai erikoista, kun sait sen pallon sinne reikään. Koko kierros sisälsi lisäks neljä "kauhurataa", eli ne oli erillisissä huoneissa olevii golfratoja, joissa oli pelottava teema. Hahaa, kiljuttiin iha täysil useimmis. En ala kertoo niist sen enempää, et pelästytte enemmän, jos joskus aiotte käydä >;D
Olin ite iha järkyttävän surkea alussa, mut peli alko luistaa jossaki vaihees. Olin silti pistemäärällä huonoin lopussa 8D Voin sanoo, et jos meette pelaamaan, ni saatte siitä kassalta sellasen kortin, johon merkitään jokasen pisteet. Kannattaa myös lukee säännöt sielt kääntöpuolelta, jos ette oo tietosii niistä.
Golfauksen jälkeen mentiin Wiklundille ja Stockalle. Kattelin Wikkellä OPI-kynsilakkoja (lieneekö taas yllätys), mutten ostanu uutta >8D Stockalta tuli lopuks ostettuu musta Isadoran Graffiti-kynsilakka. Sen jälkeen hajaannuttiin hiema. Mä ja Aino lähdettii heselle, ja noi meni H&M:ään, vaikka tuliki perässä jo suunnillee viiden minuutin päästä ;D Tuli myös käytyy hakee Nuvolelt jäätelöö<3

Isadora Graffiti Nail Top, 8

After Åbo mentiin siis aika pian Ainolle yöksi =) Harjoteltiin koko ilta käsilläseisontaa ja kärrynpyörää. Käsilläseisonnassa edistyin tosi paljon. Pelkään vaan kokoajan, et unohdan jossain vaihees miten tein sen nii hyvin. Pitää harjotella ahkerasti. Aamul huomasin, et oli kaikki paikat ihan kipeinä. En tiiä johtuuko harjottelusta vai oonko tulos kipeeks, mut tänään en ainakaan hirveesti kotona harjotellu. Vois käytännös olla, et oisin tulos flunssaan, koska mul oli hiukset hiema märät, ku lähdin kiirees bussipysäkil, et voi olla et tulin siitä kipeeks. Toisaalta en ihan usko, koska oli mulla kuitenki pipo päässä ja hiukset suurimmaks osaks kuivina. Flunssaahan on liikkeellä tai sit mul on muute vaa paikat rasittunu. 
Kotona onnistuin pilaamaan yhdet lempifarkuistani. CONGRATS, MINÄ! Olin alkanu lakkailee kynsii, ja ilmeisesti kaadoin vahingossa aukinaisen pullon. Sisältöä levis farkuille, valkoselle tuolille ja lattialle. Lattia ja tuoli oli helpommat tapaukset, mut voi luoja niitä farkkuja! Aluks onnistuinki ainakin haalentamaan suurinta roisketta, ku se oli vielä märkä. Tosin tilalla on haaleenroosa läiskä. Muita läiskiä en saanu pois edes tärpätillä tai valkasuaineella. Lopulta tungettiin ne vaan pesukoneeseen. En oo uskaltanu kattoo tulosta, mut melko varmasti ei pesukone oo ihmeitä tehny. Ärsyttää vaan, et pitää ostaa uudestaan jo omistamansa farkut. Onneks niitä pitäis olla vielä kaupassa, MUT SILTI! Tulipahan ainakin huomattua OPI-kynsilakkojen huonokin puoli, kun on niin kestäviä, ettei kuivana lähde tärpätilläkään kankaasta. 
Illemmalla katsoin Gleen boksilta, nuokuin jonku tunnin sohvalla kattomassa typeriä tusinaohjelmia ja lakkasin kynnet kunnolla. Testasin Graffiti-kynsilakkaa. Tulos ei ehkä ollu sellane, mitä odotin, mut kai se oli arvattavaakin. Seuraavaks vois ostaa myös valkosen Graffitin. 

Anteeksi kamala valaistus

Käyttämäni lakat
Vasemmalta oikealle; O.P.I Nail Lacquer, sävy Let me entertain you (btw, tätä kaadoin niille housuille)
Isadora Graffiti Nail Top, sävy musta
Lumene Natural Code Nail Styler, sävy Go glittery
Lumene Natural Code Nail Styler, sävy Have fun

Harkitsin muuten kuvapostauksen tekemistä kynsilakoista. Videoita en ainakaan vielä ala kuvailemaan, koska tuskin onnistuisi tarpeeks hyvin, et voisin tänne laittaa. Vois myös tehdä tietty äänestyksen, et millasen postauksen haluisitte. We'll see.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti