lauantai 26. helmikuuta 2011

I like my beats fast and my bass down low

Heij på dig. Tylsää, tänäänkin tuli vietettyä päivä kotosalla. Tosin tekemistä riitti ja TULEE riittämään. Heivattiin se vanha hylly nyt vihdoinkin poies ja saatiin se peili ja säkkituoli siihen tilalle. Samalla räjäytin muunki huoneen. Se on aika trendikkääs kunnos täl hetkel; lattia, sänky ja kirjotuspöytä täynnä roinaa. Oon tähän mennes säilöny lähes kaikki kirjat kahteen pahvilaatikkoon ja heittäny turhia papereita pois laatikoista. Oon niin hyperjärjestelmällinen, et teen kaiken siivoamisen just oikees tärkeysjärjestykses ;D Nyt pitäis saada toi lattia varmaan asialliseen kuntoon.
Siivoomisen välis syötiin perheen kans fondueta. Se on siis sulatettuu juustoa, johon dipataan kaikkee mahollist melkee. Tyylii vaik kasviksii, lihapullii tms.tms. Hahaa, en siit itse fonduesta niin pitäny, kun muutenkaan ei useimmat juustot maistu, joten napsin niitä dipattavii herkkui sitte ilman 8D Kattelin myös Putouksen finaalin. Sinänsä ei hirveen yllättävää, et Munamies voitti, koska se oli ennakkosuosikki jo alusta. Omasta mielestä Munalla ei kuitenkaa varsinkaan loppupuolella ollu enää mitään annettavaa. Harjakaisella paljon paremmat jutut.
Yritin myös kattella TV5:ltä Mitäs me spartalaiset -elokuvaa, mut oli niin pohjanoteeraus, et tulin jatkamaan siivousta. Toivottakaa onnee, et saan aurattuu vaikka lumikolalla tän lattian puhtaaks keskiyöhön mennes ::DD:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti