lauantai 12. helmikuuta 2011

I adore shopppingg

Aika perus lauantai. Päätin aamul lähtee vanhempien mukana Turkuun kiertelee. Pyörin Hansan vaatekaupois, Stockal ja Wiklundil. Lopuks kävin Nuvolel ostaa jädee<3 Ja siis, jos joku ei tiedä, ni Nuvole on semmone jäätelöplace Hansas. Siel myydää gelatoo, eli italialaist jäätelöö ja ne tekee sen kai itse ;) Siel on kaikkii hienoi vaihtelevii makuja, tyylii popcorn, smurffi, after eight.. Se jäätelö on tosi hyvää ja kyl huomaa rakenteestaki et on iha eri tavaraa ku kaupan pakastealtaan tuotokset. 
Ostin siis hiuslakkaa, pari O.P.I-kynsilakkaa, Orlyn semmose kynsienkoristelusiveltimen ja Mavalalt läpinäkyvää päällyslakkaa. Oon alkanu vähä addiktoituu O.P.I:n lakkoihi ;D Ne on vähä kalliimpii (15-16 e), mut en sit tiiä miks tykkään niist ;o Ainaki kuivuu suht nopee, iha kivoi sävyi ja varmaa aika hyvälaatusiaki. Seuraavaks hankin varmaan sävyn Atomic Orange, joka on siis nimensä mukasesti semmone kirkkaanoranssi.
 Tässä nyt näitä ostoksia sitte:

Vasemmalta oikealle; Mavala Top Coat Exator, 4,50 e
O.P.I Nail Lacquer, sävy Let me entertain you, 15,90 e
O.P.I Nail Lacquer, sävy OPI Ink, 16,20 e
+ Orly Striper -kynsienkoristelusivellin, 13,90 e

Cutrin Choozism -hiuslakka, 15,90 e

Aika outoo muute?! 8D Ostan aina jotai vaatteit tms. Tää on varmaa ensimmäisii kertoi ku en ostanu vaatteita, en kyl jaksanu kokeillakaa mitää eikä kaupas näkyny mitää ihmeempii. Näin kyl Spiritstores ihunat Puman lenkkarit<3 Ne oli semmoset valkoset, mis oli vaaleensininen se logo. Suostuiskoha vaik äiskä kustantaa ;D Kuvaa ei ainakaa Spiritstoren nettisivuilt löydy (muutenki sivut kaipaa vähä päivitystä) ja googlest en jaksa alkaa hakemaan, kun tuskin sieltäkään just löytyy nimenomaisia.
Illalla koristelin kynnet, joita en kehtaa kuvata tänne, koska sen verran saattaa näyttää hiuka sotkusilta. Kelpaa mulle ja muutenki näin vaivaa niin en jaksa alottaa alusta, mut harjotus tekee mestarin :D Kattelin myös Putousta ja sen jälkeen menin koneel alottelee blogii<3

                                                                         Päivän outfit
Kauluspaita, H&M
Toppi, H&M
Farkkulegginsit, Vero Moda
Vyö, Gina Tricot
Rannekoru, Nomination


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti