maanantai 20. kesäkuuta 2011

Äänestys on alkanut!

Pistinpä pystyyn tommosen pienimuotosen äänestyksenki sitte :) Muistakaahan ihan kaikki äänestää, myös ne jotka ei blogia ja sen myötä googletiliä omista. Äänestää voi jokanen :D
Pistäkää oheen myös toivomusta, toivepostausta, muuta parannettavaa tms.tms. et voin kehittää tätä blogii entistä parempaan suuntaan. Mulla on välillä tommosten erikoisempien postausten kanssa ideat iha nollassa, eli ehdotelkaas paljon ni saan blogin sisällöstäki vähä monipuolisempaa ja tiiän samalla sit et mistä aiheista oisitte kiinnostuneita lukemaan/katsomaan kuvia ;)) Anonyyminakin voi iha pistää kommenttia oheen.

P.s. Huonepostaus on kyllä luultavasti tulossa, tosin vasta ehkä loppukesän puolella aikasintaan. En haluu tehdä postausta ennen kuin oon saanu nää tän hetkiset tapetit veks täältä ja maalattuu mieleiseks. Tarkotus ois patistella porukoita hoitamaan se työ pois alta iha tänä kesänä. 

1 kommentti:

  1. vähän hieno toi uus kuvakollaasi tuol ylhäällä!:)

    ja mun mielestä sun blogi on kyl nyt jo tosi hyvä, et en oikeen keksi mitään parannettavaa.(: ehkä voisit viel enemmän kertoo sun ihan peruspäivistä et mitä oot tehny ja näin, ja sit pistää enemmän kuvia!:)

    VastaaPoista