maanantai 13. kesäkuuta 2011

Oops! I did it again..

Hups, edellisestä merkinnästä viikko ;o Toisaalta on mulla osasyykin siihen, ku dna oli mokannu nettiyhteyksien kanssa enkä päässy nettiin neljään päivään. Hmm.. oli mukava keksii tekemistä myöhään illalla, ku telkkaristakaan ei tullu yhtään mitään ja normaalisti olis siihen aikaan ollu mukavasti facebookissa. Nyt pelittää taas :)
Koko edellinen viikko sujui rannalla lukuunottamatta lauantaita ja sunnuntaita, jolloin olin ROK- eli partionjohtajuuskurssilla. Tosiaan, pääsen ehkä johtaa ens syksynä(?) noita pienempii partiolaisii ja sitä varten pitää käydä pari kurssia. Toinen on syksyllä. Noi retket ja leirit on yleensä aina aika raskaita, mut tuolla me tehtiinkin suuri osa valmisteluista itse. Leireissä on se hyvä puoli, et niissä on usein enemmän osallistujiakin, joten kaikki valmistelut hoidetaan etukäteen.
No, kyllä se kurssi hyödyllinenkin ihan oli, vaikka teltanpystytys ensimmäisenä päivänä kesähelteessä oli tuskaa ja lisäks koko viritystä piti vielä siirtää teltan kulmalta löytyneen muurahaispesän vuoksi. Hahhah, onneks johtajat hoiti asian. 
Kauan en kotonakaa pysy ku lähden heti huomenissa kesäleirille Kustaviin ja palaan vasta sunnuntaina. Eli ei ennen sitä kirjottelua. Oletan tietenkin, että dna on pitänyt nettiyhteydet kasassa siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti