torstai 30. kesäkuuta 2011

Spare time

Moikka kaikki :) Eilisen JukuParkin jälkeen olin aika väsyny, joten menin nukkumaan jo noin yhden aikaan. Oli tarkotus mennä seuraavana päivänä heti rannalle mut halusin nukkuu pitkään ja muutenkin antaa eilisten auringonpolttamien vähä rauhottua joten päätin jäädä kotiin. Ilmesesti muillakin oli sama mielessä, koska lopulta kukaa meistä ei päättäny lähtee sinne rantsulle :D
Kotona imuroin ja jossain vaiheessa lähdin keskustaan pyörällä. Oli tarkotus lähteä pääkirjastoon metsästämään viimesintä Himoshoppaaja-sarjan kirjaa ja kävin myös subilla hakemassa leivän kotiin, nams. Illemmalla latailin pari kappaletta kännykkään ja lähdin sen jälkeen lenkille. Onneks tajusin ottaa kameran mukaan, koska bongailin pururadan varrelta muutaman kasvinkin kasvioo varten :)

Huomenna oon menossa jo aikasin aamulla äidin työpaikalle kesätöihin. Täytyy panostaa huomiseen, koska se tavallaan määrää sen, irtooko jatkossa lisääkin töitä ja sen myötä rahaa >:D No, pääsen kuitenkin töistä kahden aikaan joten mulla on sitten vielä koko päivä aikaa johonkin muuhun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti