keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Bounce!

Moikkelis:) Huiman yhden kommentin palautteen perusteella yritän nyt räpsiä taas vaihteeks vähä enemmän kuvia. Tän päivän postauksesta niitä ei ainakaa pitäis puuttua :D
Päätettiin lähtee siis kavereiden kans keskustaan kävellen. Vallattiin kaupungintalon nurmikkoalue ja käytiin hakee subilta vähä lounasta. Löysin uuden ehdottoman suosikin subilta; paahdettua kananrintaa bbq-majoneesilla & salaatilla, kurkulla, tomaatilla, punasipulilla ja jalopenoilla. Nam, parempaa en ois voinu toivoa =)
Subisyömäilyn jälkeen poltettiin vähä kaloreja napsimalla hyppykuvia. Kiitokset ainolle kuvauksesta :) Kyllä me vähän oudoksuvia katseitakin saatiin mut se ei juuri menoa haitannu. Jossai vaiheessa haluttiin pehmikset joten mentiin sit rantaan ja bongailtiin siel lintuja ym. sekavaa. Kotimatkal poikettiin viel Wanha Naantalikaupas. Ahh.. oikeesti niin rakastan sitä kauppaa ku se on lattiast kattoon täynnä kaikkee ihanaa 50-luvun tavaraa<3 Oisin voinu ostaa vaikka mitä..
Käytiin myös Karvetin "isol keinul". Haha, kiljuttiin välillä ihan täysillä siellä, mut ainaki hauskaa oli♥
Täs illemmalla kuvailin vähä kasviota ja mielessä kävi et voisin kattoo Paholainen pukeutuu Pradaan ku luen sitä kirjaaki täl hetkel ja tuli vaa semmone fiilis mut se vähän niinku taas (ylläri) jäi ;D Loppuun viel päivän kuvasaldoo:















Farkkuhaalari, Spiritstore
T-paita, Gina Tricot
Siipikaulakoru & pilottilasit, H&M
Kengät, Puma
Olkalaukku, Adidas




4 kommenttia:

  1. Haha noi jotkut kuvat musta on tosi hehkeitä!:D

    Mut joo nää postaukset mis on enemmä kuvii ni on kivoja!

    VastaaPoista
  2. Mirka; Hah, no sentää pikselöin hyppykuvat:D

    VastaaPoista