sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Back in business

Moi ja terve. Oon siis kotona taas kuuden pvän partioleireilyn jälkeen. Harmi vaan et sää sattu olemaan tommone kemponen, mut ainaki sadetta tuli vaan parina päivänä joka oli sit iha jees loppujen lopuks.
Hauskin osuus koko leirist oli ensimmäiset neljä päivää. Vaan vanhimmat partiolaiset oli leirillä eikä ollu pikkusia säätämässä. Ruokakin oli hyvää ja tällee. Käytiin purjehtiis ja muutenki oli suht rentoo, kun väkee oli paikal aika vähän. Sit purjehduksen jälkeen paikal saapu pienemmät partiolaiset ja tuli kauheet säätöö ja uus muonittaja ja kaikkee. Ruoka ei ollu oikeesti enää hyvää ja pikkusten mukana tuli lisää partionjohtajia jotka ei kaikki ollu niin järin mukavia. Välil oikeesti sai kiristellä hampaita siellä ku kaikki oli iha kettuuntuneita niihi uusiin järjestelyihin.
Jos joku siis miettii, ni leiri oli Kustavissa ja nukuttii teltoissa ja ruokaki tehtii ulkona leirikeittiössä ja tällee. Tiiän et useimmil jotka ei partioo oo harrastanu, tulee mielee, et ainoo ohjelma on solmujen väsäily ja turha rakentelu. En jaksa liiemmin alkaa vakuutella et oikeesti se ei oo tollasta mut kaikki ei usko eikä tarviikaan jos ei halua :D Partio on oikeesti tosi hyödyllinen harrastus ja lisäks tosi kiva koska me ei tosiaankaan suurinta osaa opetella mitää solmuja, vaan on purjehduksii, leirei + muuta extraa (ollaa tyylii käyty lasersotimas, Flow Parkis, uimas jne.). Lisäks aina leireil jne. tutustuu uusiin ihmisiin tai tapaa vanhoi tuttui ja se on kans yks parhaimmist puolist partios.
Anteeks jäätävä leiriromaani ja äärimmäisen selvä ilmaisu. Tosiaan, rustasin tätä yöllä ja edellisen yön huonosti teltassa nukutut unet jäi neljän tunnin pitusiks joten ajatus vähä katkeilee välillä:D
Voisin mennä pian nukkuu. Täs illal oon nyt kuronu vähä fb- ja bloggertaukoa umpeen, käyny saunassa + kattonu Gleetä, Skinsiä + hiukan Poliisiopistoo & Jersey Shorea telsusta. Kattoo sit mitä huome keksii.. :)

Muutama sekava kuva weheartist, ettei tuu iha tekstipainoitteinen postaus..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti