lauantai 24. syyskuuta 2011

Conquering the world with beauty

Sain eilen mun viikko sitten tilaamat Oriflame-tuotteet<3 Äiti välitti ne tilaukset eteenpäin vähän liian myöhään eli se kuvasto mist tilasin ni ei ollu enää voimassa, joten joitakin tuotteita ei enää ollu ja ne piti vaihtaa joihinkin toisiin. Tilataan siis äidin ystävän kautta, joka on töissä Oriflamella ja kun tilaukset saapu eilen, olin aika pettyny ku huomasin et jotkut niistä alkuperäsistä tuotteista oli vaihdettu, mut ymmärtäähän sen ku tilattiin hiukan myöhässä, ni kaikkea ei enää ollu saatavilla.
En kuitenkaan enää rupee mitään palauttamaan, koska kyllä noi vaihdetutkin tuotteet tulee varmaan käyttöön. Sain ton saapuneen tilauksen mukana myös kaks uutta kuvastoa, josta tilaan sitte uudestaan niitä tuotteita, joita en nyt saanu.

 Discover Scandinavia Fresh Seascape - suihkugeeli
Tää oli yks tuote, mikä vaihdettiin. Tilasin kyllä alunperin Discover-suihkugeelin, mut en tota Scandinaviaa vaan Santorinin. No, tääkin tuoksuu tosi hyvältä ja sattuu näköjään olemaan normaalikokosen sijasta jumbopakkaus, joten kelpaa.


 Pure Skin Perfect Pore Lotion -kasvovesi
Oon kyllä varma, etten tilannu kasvovettä, koska mulla on itellä ennestäänkin jäljellä sitä miltei kokonainen pullo. En enää ees oikeen muista mitä tilasin siitä vanhasta esitteestä, joten tääkin saattaa sit olla joku vaihdos :D

 Kynsilakka
No tän tilasin ja onneks sainkin, paitsi et pullo tais kyllä olla ihan erilainen siinä esitteessä, mut toi lakan sävy näyttää kyl ihan samalta, et ei sillä niin väliä.

 Veryme Fat Lash Funky Mascara
Kuten näkyy, toi ripsiväri on siis vihreetä ja tätä en tosiaankaan oo siis tilannu vaan sain siltä äidin ystävältä ilmaseks. Yleensäkin tulee näiden tilausten mukana hiukan jotain ylimäärästä, joten luulisin et ne on sit varmaan erien viimesiä kappaleita tai jotain.
Veryme on ilmesesti joku Oriflamen sarja nuorille, mut en oo ikinä sen tuotteita tilannu, kun laatua oon vähän epäilly. Noh, tää ripsiväri ainakin edustaa ihan hyvää peruslaatua, paitsi et tota väriä ei kyllä tuu käytettyä:D


 Discover Phuket-, Borneo- ja Scandinavia-saippuat
Siinä kuvastossa oli tarjous, et jos tilaa kaks Discover-saippuaa, saa kolmannen ilmaiseksi. Tottakai hyödynsin tarjousta, ku muutenki noi Discover-tuotteet on aina niin ihania. En muista mitkä kolme saippuaa tilasin, mut ainakaan tota Phuketia en, joten sekin lienee joku vaihdos.

 Grapes & Echinacea -vartalovoide
Tääkin tuli kaupan päälle tuotteiden mukana. Vaikka mulla on ennestäänkin varmaan sata ja yks vartalovoidetta, ni kyllä tää varmaan tulee käyttöön. Sitä paitsi tän tuoksukin on tosi hyvä.

Hiusharja
Tää nyt tuli vaan tilattua rändömisti sieltä kuvastosta, ku kaipailin uutta harjaa.

9 kommenttia:

  1. Mielenkiinotinen toi ripsiväri?:DD

    VastaaPoista
  2. Kuvaile itseäsi 3 sanalla?<--- random kysymys heheheheheheheheheheheheheheheh:))

    VastaaPoista
  3. Näytät vähän kissalta! hhahah :)))) tarkotin ton sitten ihan kehuna!:D

    VastaaPoista
  4. Kivoja tuotteita ja kiva bloggaaja!:)

    VastaaPoista
  5. Suositteletko noita tuotteita?

    VastaaPoista
  6. Juu, onhan se väri aika jännä, mutta tuskin tulen ihan hirveen usein käyttämäänkään ;)

    Ja kolme sanaa joilla kuvailisin itseäni; ööh.. sekopäähörhö, shoppailuaddikti ja vähä semmone turhan haaveileva välillä :D

    Ja kiitus vaan kehuista ja kyllä voin ihan suositella Oriflamen tuotteita, ite oon ainakin tykänny ;)
    Et oo muuten ainut joka on sanonu et mussa on jokseenki kissamaista näköä mut ei se mitään, tykkään kissoista :)

    VastaaPoista
  7. Ihania tuotteita. Oliko kalliita?

    VastaaPoista
  8. Kiitti ja ei ollu :) Laittaisin hinnat tohon oheen jos vaan muistaisin niitä, mut kohtuuhintaisia nuo kuitenkin oli.

    VastaaPoista