maanantai 5. syyskuuta 2011

Dog days are over

Noniin, kuten lupailinkin ne superhyvälaatuset ostoskuvat laitan tähän postaukseen. Ehkä huomaattekin, et laatu vähän heittää siitä, mitä mun kuvat yleensä on, mut toivottavasti niistä nyt jotain yleiskäsitystä saa..
Olin siis lauantaina Turussa vähä kiertelemässä kauppoja. Vaikka olisin hyvin mieluusti tuhlannu vaikka kaiken käteisen siellä, ni maltoin kumminki säästää osan myös seuraavaan lauantaihin, ku ollaan kavereiden kanssa menossa sillon Myllyyn.
 Liehupaita, 21,95 e, Only
Toi löyty jostain Onlyn "Erien viimeisiä-tangolta" ja oli ainoo kappale. Toi on yhtä kokoo isompi, ku mun vaatteet yleensä, mut eipä se juuri haittaa ku kyseinen paita on muutenki tommonen melko löysä.

 T-paita, 9,95 e, Gina Tricot

 Sormus, 5,95 e, Gina Tricot
Haha, kuvan laatu 10+, mut saatte varmaa ees jotain käsitystä sormuksen mallista ja väristä. Ja jos ihmettelette, ni toi pinta on täynnä siis tommosia pieniä kuoppia/kolhuja.

 Sukat 4-pack, 7,95 e, Gina Tricot



 Minni Hiiri -toppi, 29 e, Spiritstore
Olin nähny ton Spiritin kuvastossaki, mut sillon aattelin et en kyllä ala maksaa 29 euroa aika perustopista. Tykästyin tohon kuitenki kaupassa. Toi Minnin kuva siis koostuu kokonaan paljeteista, ja toi topin takana oleva silkkirusettiki on musta tosi söpö :) Toi oli vielä viimene kappalekin kaupassa, joten aattelin et jos haluun sen topin ni mun pitää ostaa se nyt. Spiritstoreen ku ei oikein voi luottaa siinä asiassa, et jotain vaatekappaletta löytyis varastosta lisää.

Tuubimekko, 19,95 e, Gina Tricot
Mulla olikin itse asiassa tätä enne ainoastaan yks juhlamekko, joka soveltuu tavallaan syys-/talvikäyttöön (kaikki muut mekot kun on jotain kukkakuvioisia), ja tää ei ollu pahan hintanenkaan joten oli ihan pakko hankkia. Pääsen varmaan käyttämäänkin tätä aika pian, viimeistään kaverin synttäreillä lokakuussa ;)

6 kommenttia:

  1. En tiiä miks mut nauroin ton viimesen kuvan kohalla:D <-- en tarkota tota pahlla se vaan oli jotnekin hauskanen:) ja sun blogi on aevan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Haha okei, eipä siinä mitään:D Ja kiitti paljon, kiva jos joku tykkää lukea näitä mun kirjotuksia ;)

    VastaaPoista
  3. Toi Minni Hiiri paita on niin ihana <3

    VastaaPoista
  4. Kiitti (tai ei tosta varmaan voi varsinaisesti kiittää:D) ja kiva et tykkäät ;)

    VastaaPoista
  5. Hiiripaitas on ihan yöpaidan näköinen, ja pidät tota mekkoa tosi rumasti päälläsi, ei kyllä sovi sulle yhtään! Ei sitä nyt noin kuulu pitää!

    VastaaPoista
  6. Onko sun asias mitä vaatteita ostan tai miten niitä pidän. Ei tarvi kommentoida jos ei oo mitään järkevää asiaa edes. Oon vähän kyllästyny siihen et monille tuntuu olevan niin iso ongelma, millasia vaatteita ostan. Te ette niitä käytä joten lopettakaa valittaminen.

    VastaaPoista