maanantai 19. syyskuuta 2011

Turkupäivä 18.9.

Otsikon mukasesti käytiin porukalla kavereiden kanssa katsastaas Turkupäivät. Meil oli lähinnä mielessä se pallonpudotus ja itse asias vaik sain pudotuksesta ainaki viis palloo käsiini, mistään niistä en löytäny mitään:D Tosin ei noi kaveritkaan mitään mahtavia palkintoja saanu, mutta oishan se ollu kiva jotain voittaa :) Ennen pallonpudotusta oli joku Stardust dancersejen esitys. Käyn iteki sattumoisin samassa tanssikoulussa (eli Mona Koivusella) kuin ne:D Oli ne silti paljon parempia..





Mulla ei mitenkään jäätävästi ollu rahaa mukana, ku en ajatellu mitenkää erityisesti shoppailla siellä. Tuhlasin joka tapauksessa osapuilleen kaiken käteisen, mut sainpahan ainaki yhen neuleenkin talvee varten :)

 Konad -kynsilakka, 5,80 e
Se Konadin leimasin osaa olla aika nirso joidenkin lakkojen suhteen, esim. Mavalat ei tartu siihen leimasimeen ollenkaan. Koska käytän kynsien koristeluissa aika paljon mustaa, ostin ton sitte sitä ajatellen.

Neule, 19,95 e, H&M
Kuva on hiukkasen kellertävä, mut halusin ottaa kuvan ilman salamaa, et värit pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ikkunasta ei paljon päivänvaloo virrannu, joten jouduin käyttää sitte tota keinovaloa. Tuommonen tummanruskee löysä neule siis kyseessä ja täytyy sanoo et hyvä puoli tossa on se, ettei toi villa kutita. Oon yleensä aika herkkä semmoselle, mut toi ainakin tuntuu ihan mukavalta. Sopii hyvin kylmiin talvipäiviinkin.

 Korvikset, 4,95 e, H&M
H&M-koruissa on se hyvä puoli, et ne on yleensä aika halpoja. Vaik ginasta löydän yleensä enemmän koruja, ni siellä noi korvikset ois takuuvarmasti maksanu ainakin kympin. 
Noi tuli hankittua ihan hetken mielijohteesta, ku tuli bongattua kassajonossa. Mulla ei oikein oo kultasia korviksia ennestään, joten noille tulee sit käyttöäkin.

Loppuun vielä joku rändömi video, jossa Pauliina sekoo ku H&M'än sovitusosastolla alkaa soida Selena Gomezia :D

5 kommenttia:

  1. Go meeeeee!! t.pauliina :D

    VastaaPoista
  2. Eiiiii toi on paras ku mä ja annika lähetää menee tosa videos ::D

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Miten sulla riittää rahaa shoppailla noin paljon joka viikko?:D mäki haluun:(

    VastaaPoista
  5. Emmä sentään joka viikko kuitenkaan shoppaile, ku en usko et niin usein saisin rahakaan vanhemmilta, mut sillon ku tarjoutuu tilaisuus tuhlata ni kyllä mä sit mielelläni shoppaan :D

    VastaaPoista