keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

BOOM boom supersonic

Bloggaus on hiuka vähentynyt aikasemmasta tahdista, mut uskon ettei parin päivän tauko silloin tällöin haittaa.. Yritän niitä asukuviakin taas alkaa napsia, mut en aina jaksa säätää ton itselaukaisimen kanssa, kun ei aina kuvaajaa oo saatavilla.
Kesäsää jatkuu ja näin..♥ Vappuki tulos, kokoonnutaan Ainol. Tulee toivottavasti semikivaa, meiä jutut on aina ikimuistosii. Haluun jo rannalki uimaa :) Toukokuus kyl heitän jo talviturkin jos sää jatkuu tällasena. 
Koulun jälkeen väsäsin kanasalaattii, nam<3 Otin kans aurinkoo. Tuskin viel mitää rajoja bikineistä sain, mut tästä se lähtee. Yritän kans viel hiuka kerrata tota musiikki, kun huomenna on se koe. Oon aika luottavaisel mielel, koska oon kuitenki kerrannu tota koealuetta jotai miljoona kertaa. Uskon et on jääny päähän ihan kiitettävästi. Riippuu tietenki niistä kysymyksistä, et kuinka hyvin se menee. Pitänee kans alottaa tarpeeks ajoissa tota terveystietoo ja fysiikkaakin, koska ei oo vahvimpia aineita. Fysiikast ainaki oon välil ihan kujalla, joten pitää alkaa kerrata, et oikeesti tajuun ne asiat.






2 kommenttia:

  1. ihana tää uus ulkoasu :):) ja nam, kanasalaattii :) ei se musiikin koe kauheen vaikee ollu, mut oli siin jotai hassui kysymyksii.

    VastaaPoista
  2. Haha, kiitos vaan :) Ja juu, hyvä tietää tosta kokeestaki, ettei tarvi sitten etukäteen niin hermoilla

    VastaaPoista