lauantai 23. huhtikuuta 2011

Styled by shoes

Yarrr ;) Ihana päivä tänään..♥ Oikeesti loikoilin topilla tuol takapihalla ja näi. Menin tietenki suunnitelmien mukasesti myös sinne Turkuun. Oli tarkotus hankkii ne kengät + farkut. Vanhemmat anto 90 euroo rahaa ja olin aluks vähä et joo.. mihinköhä nää riittää. No pulitin sitte omistaniki ja nyt on rahatilanne iha nollatoleranssissa. Onneks saatan päästä pieneen kesäduuniin, ni saan siitä sitte täytettä lompakkoon.






Mulla oli vähän vääntöö niiden kenkien kanssa. En aluks löytäny mitää järisyttävän hienoja. Spiritstoresta ois muuten löytyny, mutta oli vääriä kokoja. Onneks poikkesin Intersportiin, josta löyty ihan täydelliset kengät♥ Niiden värin kanssa palloilin myös aikani, mutta päädyin sitte liilaan, koska näytti parhaimmalta jalassa. Sitä paitsi niiden kanssa on sitte kiva käyttää vaikka muitakin värikkäitä nauhoja ja erottuu vähä massasta.
Puma First Round Wn's Graph, 77 e, Intersport
 









+ Ostin vielä farkut H&M;stä. Pukukopissa katoin niitä housuja henkarilla ja meinasin, etten jaksakaan kokeilla, kun ei oikein näyttänytkään hyvältä. Onneksi kokeilin, sillä olikin tosi kivannäköset jalassa :))
Farkut, 29,95 e, H&M
 

5 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia :):) jos meet kesätöihin niin mihin?

    VastaaPoista
  2. Sara; Molemmat vanhemmat on ammatiltaan kokkeja, joten jomman kumman työpaikalle mahdollisesti tiskaajaksi

    VastaaPoista