lauantai 2. huhtikuuta 2011

Lauantaishoppinkii

Heippa teillekin =) Otsikon mukasesti olin tänää shoppailemassa Myllyssä itse asiassa pariinki otteeseen. Alun perin mentiin tarkotuksen mukasesti ihan Mirkan, Ainon ja Essin kanssa kiertelee Myllyyn. Mun oli tarkotus ostaa vähän kesävaatteita + bikinit. No kumpiakaan en liiemmin löytäny, mutta muutaman muun kivan ostoksen kylläki. Alunperin mun oli tarkotus lähtee siinä viiden pintaan, ja noiden muiden myöhemmin, kun mulla oli tarkotus käydä kattomassa mummia. Lähdettiinki jo puol kahden aikaan. 
En kuitenkaa ehtiny olla kotona tuntiakaan, ku lähdin taas Myllyyn. Vanhemmilla oli jotain ostettavaa sieltä, joten lähdin mukaan. Kauaa en ehtiny kaupoissa palloilla, mutta vähän ehdin ostoksia kartuttamaan. Keskiviikkona (vai torstaina?) avattu Ginakin tuli testattua. Kuvaa ostoksista oheen;

 T-paita, 14,95 e, H&M
Ei ollut mikään superlöytö, mutta tykkäsin ihan, ja hintakaan ei kirpaissut. Ja taas tuli ostettua jotain vaaleanpunaista. Apuva, mikä muhun on mennyt ;D

 Legginsit, 9,95, Gina Tricot
Voi olla kesäkuumalla aika tukalat, mutta aattelin tarvitsevani mustat peruslegginsit ihan vaikka seuraavaa talveakin varten, joten ostin kun suhteellisen halvallakin sai.

 Vasemmalta oikealle; Mavala, sävy 38 Silver, 4,50 e
Mavala, sävy 98 Marrakech, 4,50 e
Eikä, taas kynsilakkoja. Tuhlaan oikeasti varmaan ihan liikaa rahaa lakkoihin D: Ainakin onnistuin pitämään rahani erossa Inglotin aarreaitasta, mutta Mavaloihin sorruin. Onneksi ei tullut ostettua tällä kertaa O.P.I.ja. Niin kalliin hinnan jälkeen ois voinu omatuntokin vähän kolkuttaa, mutta kyllä pari uutta on ainaki hankinnassa ;)

 Maybelline Volume Express One by One -ripsiväri, 13,90 e
Uudelle ripsivärille oli käyttöä, kun Volume Million Lashesiin oli luotettu jo ainakin kolme kuukautta. Tykkäsin tosta harjasta, ja yleensäkään Maybellinen ripsiväreissä ei juuri ole ollut haukkumisen aihetta. Falsies Lasheskin tuli tsekattua, mutta jo harja oli itsessään mielestäni niin järkyttävä ilmestys, etten enempiä sitten katsonutkaan. 

  Laukku, 24,90 e, Gina Tricot
Mulla ei aiemmin ollut yhtään sellasta mieluista "käyttökäsilaukkua", joten onneksi tämä tuli bongattua GT:stä. Palloilin hiukan mustan ja ruskean välillä, mutta tämä nyt yleisestikin ottaen varmaan sopii paremmin vaatteisiin jne. Sitä paitsi kyseinen ruskea veska roikkui niin ylhäällä yläilmoissa, etten edes saanut sitä sillä päivän toisella Myllykerralla alas sieltä. Joten päädyin sitten tähän vaihtoehtoon enkä ole katunut. 

 Rannekoru, 9,90 e + hiuslenksut, 1,90, Gina Tricot
Ginasta tarttu mukaan nääkin. Hopeille, valkosille tai mustille koruille tulee aina käyttöä, kun sopii useimpien vaatteiden kanssa.

Yllättävän vähän siis tarttu mukaan Myllystä. Tosin en oo koskaan juuri suosinu Myllyä, joten Turussa tulee aina shoppailtua enemmän. Pitäiskin mennä joku päivä Turkuun ihan yksiksenikin kiertelemään. Tykkään kuitenkin ravata kaupoissa edestakaisin omaa tahtiani, joten silloin teen parhaat ostoksetkin.   
 Iltasella innostuin ahmimaan kulhollisen poppareita ja kuvailemaan. Kamerapahasen tuloksia vielä alla;




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti