perjantai 22. huhtikuuta 2011

Muna vai kana?

Njah, bloggailu vähän jääny jostain syystä vähemmälle. Uskon, et syynä on vanha kunnon laiskuus. Mulla ei oo oikein mitää suunnitelmia tälle pääsiäislomalle. Sunnuntaina on tarkotus olla Mirkan, Essin ja Ainon kanssa, koska Mirka aikoo toteuttaa yhden pienen projektin ;) Lisäks Lotta ja Mikko tulee meille syömää. ahaha, saatiin kotitaloudesta joku "valmista pääsiäisruoka ja kuvaa toimintaohjeet yksityiskohtaisesti" -tehtävä. Väsään sitte ilmeisesti jotai lammasta, koska muuta pääsiäisruokaa ei perheen kans olla suunniteltu.

Huomenna taidan mennä äidin kans Turkuun ostaa mulle uudet "kevätkengät". Samalla voisin suostutella äidin kans uuteen farkkuhankintaan. Hahaa, musta on varmaan tulossa jonkin sortin farkkuaddikti, vaikka näin tosin sanoin 
kynsilakkojen, korujen ja t-paitojenkin kohdalla. Onneks kynsilakkavillitys on ainakin hetkeks vähän taantunu, koska ostelin oikeesti sellasiakin sävyjä, mitä ei edes hirveesti tullu käytettyä. Ainakaan ei oo vähään aikaan tullu lakkoja ostettua, kun ei shoppailun lomassa oo jääny rahaa siihen. 
Kenkien ja farkkujen lisäks haluisin myös uudet farkkushortsit ja topin H&M'stä, mut tuskin tulen näitä kaikkia saamaan, koska jo ne kengät on yksistään melko kalliit. Ostosten hinnasta tulis reilusti yli 100 euroo, jos kengät on n. 60-80 euroo, farkut 30 e, toppi 20 e ja farkkushortsitki 20-30 e.

Oon iha lauantaifiiliksissä, koska vapaapäivien alkamisen takia eilinen tuntu ihan perjantailta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti