lauantai 16. huhtikuuta 2011

Shoppailuterapiaa..♥

Tänää aukes kukkaronnyörit oikein kunnolla Turussa shoppaillessa. Menin alunperin hakemaan ainaki shortseja + mahdollisia 50-luvun kukkahörhösukkiksia niiden kanssa yhdistettäväksi, mutta suurimmaksi osaksi tuli taas ostettua paitoja.. ja tietenki koruja. Hansan Stoccan edessä oli tänää Hansatorimeininkiä, ja siellä oli aaaivan ihania koruja. Löyty kaikenlaisia ketjuja, mistä roikku ties mitä värikkäitä eläimiä, jäätelöitä, rubikin kuutiota ja hedelmiä. Aika sama meno jatku sormuksissa ja korvakoruissaki.  Hahaa, koko paikka oli ku taivas. Sellasia koruja ei löydy mistää joka kaupasta. Mulla iskiki pieni valinnanvaikeus ja palloilin pitkään, minkä riipuksen ottaisin. Koru makso kuitenkin 18 e/kpl, joten en kahta olisi viitsiny ottaa, että jää rahaa tärkeempäänkin. Lopulta päädyin kuitenki usempaankin helyyn ;D Toreja tuskin pidetään auki enää huomenna, mut olisi silti kiva käydä kattomassa oisko ne kuitenkin siellä, koska mieli tekee vielä muutamaa sormusta<3
Btw, oli ihana lämmin kevätpäivä jälleen tänää..♥ Sais jatkua samanlaisena lämpimämpään suuntaan.

 Rubikin kuutio -ketju, 18 e, Kooky Gems

 Kissariipus, 14 e, titiMadam

Rusettisormus, 6 e, Kooky Gems

Muita ostoksia..
 Cutrin Choozism -hiuslakka, 15,90 e

 
Pöllöriipus, 7,90 e, Stockmann

   Painijatoppi, 9,90 e, Gina Tricot
Kuvan laatu 10+, mut salamalla varustettu foto ois näyttäny kamalalta. No, kuvan värit ainakin vastaa suurin piirtein todellisuutta, eli tommone vaaleenkeltanen toppi kyseessä.

Trikoopaita, 12,95 e, Gina Tricot

Lököhuppari, 19,90, Gina Tricot
Kattelin tätä muutama kuukausi sitten GT'ssä, mut oli sillon 10 euroa kalliimpi, joten en ostanu. Nyt oli halvempi, ja oon tosi tyytyväinen et tuli ostettua. Hilluin loppuillan kotona tää päälläni, ku oli nii mukava yllä ja pehmeää kangastaki♥
 T-paita, 14,95 e, H&M
Tajusin just, että tää ei näytä yhtään niin hyvältä mun päällä tässä kuvassa, ku livenä. Toisaalta myös toi keltanen toppi voi luoda häiritsevää efektiä mukaan, kun se oli jo valmiiksi päällä, enkä jaksanut vaihtaa. Kyseessä nyt kuitenkin tuommonen löysä, vähän lyhyempi t-paita. Ulottuu n. napaan asti, eli tarkotus käyttää alla toppia.
Ruutupaita, 7 e ALENNUKSESSA, H&M
   
Farkkushortsit, 14,95 e, H&M
Tää ei kuitenkaa päättyny vielä tähän, mulla on vielä pieni yllätys...

Sain Jet Set -kellon♥ ;)) Mulla on ollu Jet Setin esite kotona, ja oon ihaillu kaikkia niitä ihania värejä sieltä. Kiertelin tänää vaa rändömisti Hansassa äidin kanssa, ja ku tultiin Kultasten kohdalle aloin kattelee niitä kelloja ja äiti vaa ehdotti, et "Ostetaaks kellot?" Olin iha et "Ai NYT vai?!" :DD Ostettiin sit kaks, toinen on musta kulta-timanttisella reunuksella ja se on tavallaan sit äidin ja mun on toi turkoosi timanttireunuksella<3 Meil on kuitenki sen verran pieni ranne molemmilla, et voidaan sit lainailla toistemme kelloja. Kellon kokoa täyty käydä erikseen muuttamassa, tossa ei nimittäin oo mitään hihnaa, josta sitä vois säätää. Mun säädettiin astetta pienemmäks ku äidin, mut itseasias sen vois suurentaa samankokoseks, koska nyt se puristaa hiukan.
Jet Set -kello, 59 e

Addiction by Jet Set 

2 kommenttia:

  1. mäki haluun jetsetin!! ja ihana toi rusettisormus :)

    VastaaPoista
  2. Haha, itsekin voisin ostaa vaikka joka värillä niitä kelloja, jos vain rahaa löytyisi tarpeeksi :D Ja kiitos vaan :)

    VastaaPoista