sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Internet shoppin'

Muutamia tuotteita jäi eilen ostamatta joko rahan hupenemisen takia, tai sitte sen, ettei löytyny kaupasta. Pistän niistä photographya oheen ja samalla nettikaupoissa kierrellessä löyty muutakin mukavaa

Toppi, 19,95, H&M

Farkkushortsit, 19,95 e, H&M
Olin kokeillut noita jo kerran aikasemmin kaupassa, ja olivat olleet hieman isot vyötärön kohdalta. Aattelin kokeilla uudestaan eilen, mutta ei löytynyt kokoani, joten homma jäi sitten siihen. En tiedä uskaltaisinko Shop Onlinesta alkaa tilaamaan, jos ovatkin sitte isot.
 
Farkkushortsit, 19,95 e, H&M
 Näitä ei muistaakseni kaupassa näkynyt, mutta ihastuin näihin nettikaupassa. Noi taskut on kiva yksityiskohta ja tykkään tosta vyöstäkin. Lisäks hintakin on kohtuullinen, et todennäköisesti ainakin kokeilen noita jossain vaiheessa =))
 
Huivi, 9,95 e, H&M

Rusettikorvikset, 1,95 e ALENNUKSESSA, H&M
 

Ballerinat, 14,95 e, H&M
 

Espadrillot, 19,95 e, H&M

Kengät, 29,95 e, H&M
 
Sophie -farkkulegginsit, 29,95 e, Gina Tricot
En omista vielä tällasia vaaleensinisä farkkuja, joten nuo ois hyvä saada kun hintakin suosii tällä kertaa.
 
  Adidas -t-paita, 39,95 e, Stadium
Tuskin tulee tuota ostettua, kun hintakaan ei luonnollisesti oo mikään halpa, mutta pistin nyt fotoa tänne, kun näytti niin kivalta Stadiumin nettisivuilla.
 

Lisäks vielä mahdollisia kenkähankintoja Brandos.fi'stä;
Donna Girl: Offwhite - sandaalit, 29 e, Brandos.fi

Nome -ballerinat, 39 e, Brandos.fi
 Puma: First Round Wn's Graph, 89 e, Brandos.fi

Puma: First Round Leopard Spot, 79 e, Brandos.fi

En oo varma tilaanko uudet "kevätkengät" tuolta Brandosista vai ostanko sitte tyylii Spiritstoresta jotkut. Nuo Brandosin, mitkä pistin tähän, on kuitenkin aika kalliita. Muutenkaan en oo varma noista vihreistä. Ne tietenki erottuis, mutta ei sovi useimpien mun vaatteiden kanssa, joten todennäkösesti ottaisin sitte mieluummin noi mustat kuin vihreät. Nuo mustatkin tosin ois aika tylsät ilman noita värikkäitä nauhoja, joten täytynee sitten katsoa..

 


 

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. ihania noi kengät!:)vaihdoin muuten blogini nimeä ja samalla osotekin muuttu, uus on : www.withmyownstyle.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Juu, jatkan sun seurailua siellä =)

    VastaaPoista