torstai 14. huhtikuuta 2011

I just gotta picture his smiling =)

Ei oo tullu neljään päivään kirjoteltuu, kun aika ollu vähä kortilla, muthei nyt on parannusta luvassa. En sit päässy On The Beachiinkaa, joka ketutti aluks aika älyttömästi, mut pääsin asian yli ja tajusin et keikkoi tulee sit kuitenki lisääki. Tulee rahaa ainaki säästettyy johonki tärkeempään tai hienompaan. Toivon, et Gaga tuli lähivuosina Suomeen --> ois iha PAKKO päästä kattoo<3 Tyylii joku Keshaki ois iha jeez. 
On The Beach 2011 järjestetään siis elokuun 15. pvä Hietaniemen rannal Helsingis. Liput tuli myyntiin tänää, et jos aiotte mukaa tapahtumaa, kannattaa ostaa iha lähipäivinä. Mistä sen tietää kuinka nopeesti ne menee. En päässy siis mukaa, koska siellä nyt kuulemma on liikaa jtn festarirähinää tms.tms. Jos keikka ois ollu sisätiloissa, oisin päässyki mukaan, mut seuraaval kerral sitte. 
Koulussa historian koe. Toivon, et meni tosi hyvin, jotta saan pidettyy mun numeron entisellään, mut vähä oon epävarma kuitenki. Saatiin myös äidinkielen kirjoitelmat, josta sain 9½ eli oon tosi tyytyväinen. Äikkäkin saattaa siis jäädä entiselleen. Haluisin pitää mun numerot samana, jona ne oli joulutodistuksessa, joten siks panostan nyt koulunkäyntiin. Tiedän, et ysillä se näytön paikka on, mut hyvä se on nyt jo panostaa. On aika vaikeeta lähtee ihan pohjilta yrittämään ylöspäin ja muutenki on helpompi pitää numerot alusta alkaen hyvinä, kuin et ysillä yrittää sit nostaa niitä hirveesti.
Ehana kevätsää muutenki tänää ja taidan huomen avata fillarin kesäkauteen. Oltiin Ainollaki ja näi. Kotona innostuin taas kuvailemaan. Asukuvaaki tulossa pitkästä aikaa..

 Trikoopaita, H&M
Korkeavyötäröiset farkut, Gina Tricot

 Siipikaulakoru, H&M

 Sormus, H&M

piCturee ;))









2 kommenttia: