perjantai 8. huhtikuuta 2011

NEVER SAY NEVER 3D

Dadadamm :) haha, oltiin suunnitelmien mukasesti kattomassa Pauliinan, Sagan, Mirkan, Ainon, Essin ja Dinon kans Justin Bieberin Never Say Never 3D :D Hahaa, en voi leffaa huonoksikaan haukkua. Tekstitykset nyt ois tietty ollu iha jees, mut meni se ilmanki. Tykkäsin varsinki elokuvan alusta ja lopusta, koska ne oli niin sellasii tajunnanräjäyttävii kohtauksii ;DD En kyl voi sanoa itteäni faniksi tän elokuvan jälkeen, mut en nyt sitä ehkä ihan vihaakaan. En vaan erityisemmin vieläkään pidä sen musiikista. Ei se vaikuta muhun oikein mitenkään. 
Kaikki leffan konserttikohtaukset oli aika mahtavia. Laulettiin ainaki Pauliinan kans iha älyttömästi mukana, tai no ainakin sen verran ku osasin kertosäkeitä. Muutenki oli aika hauskaa Mirkan ja Pauksin kanssa, ku istuttiin samassa penkkirivissä :D Noi muut istu meidän takana.

Lähettiin siis suoraan koulusta Åbooon. Ravattiin H&M:ssä ja Ginassa ja oli muutenki hiema perussäätöö. Käytiin ostaa leffakarkit ja popparit ja sit NEVER SAY NEVER! Leffan jälkee kierrettii viel gina, käytiin hansas ja sen jälkee bussil kotii =))






2 kommenttia:

  1. Kivanolonen blogi ja nätti oot (: !
    Käy toki kattoo munki blogi www.littlebitsomething.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja juu, tsekkaan sunki blogin ;)

    VastaaPoista