tiistai 21. helmikuuta 2012

Kevätilma

Ai että tuli hirvee rantafiilis ja kesäikävä ku katteli tänää ulos. Aurinko paisto ja puista ja katolta tippu vettä ku lumi suli.. :) On vast helmikuu, mut ehkä noi lämpimät kevätsäät tulis tänä vuonna aikasemmin ku normaalisti. Voihan olla et tuol oli vaa suojakelit eikä toi auringonpaiste ennustanu mitää, mut silti se sai muhun semmosen pienen toivonkipinän.
Eilen tuli tosiaan vietettyy päivä ja ilta Pauliinalla. Ensin menin neljän aikaan niille ja kateltiin Mirkan, Essin ja Annikan kans joku vanha kauhuleffa Phantoms. Itse asias ihan katottava leffa 80-90-luvun elokuvaks, vaik must loppu vähä lässähtiki:D Tai sit me ei vaa pysytty enää keskittyy..
Kuuden aikaan poikkesin himaan sieltä, pakkasin kamat kassiin ja palasin yöks Pauliinal. Haha otettiin kuvii, katottiin Morsianten sota & Not another teen movie ja pelattiin Scrabblee<3 Mentiin sit nukkuu jossain kolmen aikaan, ku Pauliinan oli aikomus mennä seuraavan päivän Turkuun jo yhen aikaan. Laittelen kuvii meiä illast myöhemmi :)






Tää päivä tuli kulutettuu kotona datistellessa ja telkkaria katellessa. Laiskaa.. :D Katoin Syvälle salatun ja myöhemmi viel lauantaisen Putouksen vähän tällee myöhässä. Syvälle salattu ihan hyvä perus suomalaisleffa. Ehkä odotin vähän enemmän enkä ihan täysin ymmärtäny loppuratkasuu tai siis must siin tavallaan jäi pari aukkokohtaa selvittämättä (yks kohta elokuvan loppupuolelta jäi kyllä seuraamatta, et jospa siin sit tapahtu jotain mielenkiintosta), mut kuitenki ihan mielenkiintonen leffa ja jakso seurata loppuun asti. Toista kertaa en kyl välttämät jaksais kattoa.










Unohdin muuten kokonaan muistuttaa teille mun blogin vuosipäivästä, joka tuli täyteen osapuilleen viikko sitten:D Myöhäset onnittelut mulle siis ja sori kun en nyt juhlistanu tätä millään erikoispostauksilla. Yritän niitäki alkaa tässä taas tehdä. Kaveripostaus ois simppeli toteuttaa millon vaan, mut toi lempiasutpostaus vaatii vähän jaksamista:D No, kuvaan kaikki mun suosikkivaatekappaleet varmaan yhtenäisinä asuina, koska hei, kyseessähän on kuitenkin lempiasut ja asuina ne siis kuvaan. 
Kiinnostaisko teitä muuten ehkä myös joku koru- tai kuvailupostaus. Meikki-/hiuspostauksenki tekemistä oon joskus harkinnu, mut tarvitsisin siihenki sit ideoita teiltä ja varmaan haluisitte mun kuvaavan jonkun perus päivämeikkivideon, josta varmaan tulis sit hirvee kommentiryöppy et "teet sen ja sen asian ihan väärin" vaikken ole enkä yritäkään olla mikään meikkitaiteilija muttajuu.. Kommentoikaas ny ees jotain tähän..

1 kommentti:

  1. jonkunlainen videopostaus ois kiva, ihan mistä aiheesta tahansa!(: ja myöski lempiasupostaus, kaveripostaus ja no oikeestaan noi kaikki ois kivoja.(:

    VastaaPoista