maanantai 6. helmikuuta 2012

Turkuiluu

Lupasin tänää postata sitä kuvamateriaalia niist pienimuotosist mun ja Sagan synttärien vietoist. Mentiin siis iha ensin Sagalle, juteltiin siellä, kuunneltii musiikkii (suurimmaks osaks One Directionii, meidän epätykkääjien eli siis mun ja Annikan mielipidettä ei paljo siinä tilanteessa kysytty:D) ja SYÖTIIN. Kahen aikaan lähettiin bussipysäkil ja matka jatku kohti Turkuu. Turus kierreltiin vähän kaupoissa vaan, jossain vaihees lähettiin sit sinne Ricoon syömään. Täytyy sanoo et oli pientä kusetuksen makuu ilmassa, ku mä, Annika, Mirka ja Essi tilattiin kanakorit, jotka makso 15,50 e ja Aino tilas lasten kanakorin ku sil ei ollu hirvee nälkä ja se taas makso jotai 6-7 euroo. Se Ainon kanakori oli suunnillee ihan samankokone ku se meiänki kanakori, jonka ois järjen ja hinnan mukaan pitäny olla isompi. Ainoo ero oli et meiä koreis oli kaks dippii enemmä ja ananaksenpalanen viel mukana. No, oon kyl ennenki kuullu juttuu et noitte TOK-ketjuravintoloide hintalaatutaso ei iha vastaa sitä kaikkein parasta, mut silti hiuka harmitti maksaa yheksä euroo enemmä vaa parist dipist ja ananaksest. Vaik ruoka oliki iha hyvää, ni seuraaval kerral jos meen tonne syömään ni otan kyl sen lasten korin..
ricoss



Mirka ja Essi innostu pelailee Kinectin tanssipelii ku sitä sai kokeilla hansatoril. Me oltii pelattu sitä muutenki jo pauliinal mut noi halus ny tanssii sit tuollaki:D Haha se oli hyvä ku niitte taakse vaa ilmaantu kauhee yleisö tuijottaa niit xd





En ostanu hirveesti tuolt Turust, ku pitää säästää rahaa et ne riittää kesään asti kunnes alan taas sit tekee töitä. Kolme dvd'tä (Burleski, Jätä se! ja Morsianten sota) tuli tosin hankittua ja oli pakko ostaa myös Akateemisesta tuorein J-14 ja Bop. Ai niin ja kavereilta sain muute yhteisenä lahjana 60 euron lahjakortin Ginaan. Tulee tarpeeseen ku ostan nii paljo vaatteita sieltä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti