sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ripping my heart was so easy


Hiihtoloman viimenen päivä kulu tänään hyvässä seurassa. Vietettiin Mirkan kanssa aikaa Pauliinalla ja koko aikana ei tehty yhtään mitään järkevää, vaan naurettiin, juteltiin, kuunneltiin musiikkia, sekoiltiin ynnä muuta perusmeininkiä. Lähin sielt sit vanhempien kyydissä kotiin puol kuuden aikoihin, menin saunaan ja tällee..
 Eilispäivä meni Turussa hengaillessa. Käytiin Essin, Annikan ja Mirkan kans Ricossa syömässä taas ja kierreltiin kauppoja:D Turun kaupoissa ei oikeesti ollu oikeen mitään kivaa. Tai no jos mulla ois rahaa ku roskaa ni oisin varmaa ostellu hyvinki paljon kaikkee, mut ainoita kivoja löytöjä tein oikeestaan vaan Vero Modassa, One Wayssa ja Vilassa ja niissä kaupoissa hinnat osaa välillä olla aika korkeet. Vero Modasta oisin yhen läpikuultavan neuleen ostanu, mut kokoja oli tietenki vaan M'stä XL'ään. Pari ostost tähä perään;
 Neuletakki, 19,95 e, Vero Moda
Rakastuin jotenki tähä takkiin, ku tää on just semmonen mun tyylinenki; löysä ja rento ja kiva käyttää erilaisten toppien kans. Lisäks tähä voi kietasta jonku vyönki.

Black Swan -elokuva, 9,90 e, Anttila
Oon nähny täst Black Swanist joskus aikoja sitten noin puolet, mut musta se oli hyvä leffa ainakin siihen asti ja haluun nähdä sen kokonaan, vaik itse asias tiiänki loppuratkasun ja näin.

Ää haluun nyt niin pahasti Myllyyn. H&M'ään oli kuulemma tullu just ne bikinit, jotka aion kesäks ostaa, mut Turussa en niit nähny, joten Myllystä ne sit ainaki löytyy. Lisäks haluun löytää sen Vero modan neuleen oikeessa koossa ja muutenki Myllyssä saattais olla vähä paremmat tai erilaiset vaatevalikoimat ku Turussa. Myllyyn on vaan hankala päästä bussilla, joten täytyy joku päivä ruinata kyytiä sinne vanhemmilt.

Nyt vois mennä tekee mahollisii huomisen läksyi. Koulu alkaa heti sillä, et puolet luokasta on TET-harjottelussa, joten tunneilla ei paljon porukkaa näy. Itellä viikon päästä se tetti. Vähän jännittää et miten suoriudun, ku en ehkä oo ihan parhaimmillani kiljuvien lapsien keskellä, mut ei se varmaan oo niin paha ku mitä odotan. 



Kokeilin pitkäst aikaa mun vanhaa turkoosii baskerii. Itse asias toi oli ihan kiva, vähän huono kuvakulma mut voisin jopa käyttää viel jossain.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti