sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Mummolassa

Totaalisen tylsän viikonlopun onnistuin nyt sit viettämään. Tai no ainakin semitylsän. Eilisen päivän vietin med telkkari. Illalla Putous ja vielä koneelta Cabin Fever 2. Suhteellisen hyvää tavaraa oli muuten, odotin jotain niin huonoo ja olihan se aika teinislasheria mut ei puolikskaa nii raaka ku odotin ja täs oli huumoriaki mukana.
Tänään poikkesin iskän kans mummilla syömässä. Se oli väsänny ite lihapullia ja keittäny perunoita. Jälkkäriks oli laskiaispullia ja kylhän mummun ruoka aina hyvää on, ei siin mitään.
Ku lähettiin, iskä heitti mut nopeesti Myllyyn. Oisin halunnu kierrellä vähän enemmänkin mut mun piti kuitenki sit vartissa vaa nopeesti käydä kattoos ginasta olisko sinne tullu niit L.A.-hupparei. No olihan sinne, mut ei sitä kivaa hunajamelonivärii, jonka harkitsin ostavani. Ehkä pääsen Turkuun joku päivä ja siel sit olis..




Kemian kokeisiin kertaillen..

 Ostin Myllyst kyl uuden eye linerin & ripsarin. Molemmat L'Orealin, ripsari Telescopic ja eye liner Super Liner Ultra Precision. Kyseist ripsarii en oo ennen kokeillu, mut muistaakseni systeri kehu jotain tommosta joskus. Toi eye liner taas on ihan luotto, mitään muuta en oo koskaan edes käyttäny. Kummatki tuotteist makso jotai 13 euroo..



2 kommenttia:

  1. URAPANA, Se on mummu, ei mummi, eikä mummola:D vaan mummula:D Sä puhuit tekstissä sekä mummista ja mummusta:D

    VastaaPoista
  2. Mikä ihmeen mummula, ei semmost oo olemassakaa?:D Ja puhun joskus myös mummist enkä aina mummust et nii:D

    VastaaPoista