lauantai 26. toukokuuta 2012

30 days

Varotus, pitkä postaus tulossa, ku vähän juttua mun viikon kulusta kuvien kera. Ihanaa ku enää viimenen viikko kouluu ja sekin suhteellisen rentoo, opettajien väkisin järjestämää tekemistä. Jos suunnitelmat tulee pitämään, ni päättäripäiväst tulee tosi hauska isos porukas. Toivon vaan et sää suosis koska missään sisällä ei jaksais kyhjöttää..:D

Tiistai
Olin kattelees rippimekkoo Turussa vanhempien kanssa. Skippasin hyvän rantapäivän kelien puolesta, mut oli pakko mennä tänään, koska vanhemmat oli Tampereella keskiviikon ja torstain ja loppuviikosta ajattelin suoda niille rauhallisen loman enkä mennä häiritsemään millään shoppailukitinöillä:D No ei me sitä mekkoa löydetty. Olin aika ronkeli mut toisaalta eiks se oo hyväki, koska ei noi mekot nyt mitään ihan halpoja oo enkä halunnu mitään semmosta, joka olis ihan okei ja käyttäisin sit sitä vaan ehkä kerran.
 Paita, Only
Hame, H&M
Kello, Jet Set
 
Keskiviikko
Koska en tiistaina löytäny sitä mekkoa, menin toisen kerran Turkuun ja täl kertaa Pauliinan kans. Kierreltiin kauppoja, ostin ballerinat ja löysin sen mekonki mut koska mul ei ollu siihen sil kertaa rahaa mukana ni oli suunnitelmis ostaa se sit torstaina vanhempien kanssa ku ne tulis sielt Tampereelta. Käytiin Pauliinan kans GreenZis syömässä ja siel oli ihan sairaan hyvää salaattii. Ite söin semmosen pienen kana-fetasalaatin, mut Pauliina otti omana isokokosena ja sanonpahan vaan et se oli kyl aika jäätävän kokonen. Jos ei siis oo kovin iso nälkä ni kannattaa suosiolla ostaa se pienempi.
 Mekko, Spiritstore
Bleiseri, H&M
Laukku, Gina Tricot
Aurinkolasit, Gina Tricot
Ballerinat, Blanco


Torstai
Käytiin siis vanhempien kanssa ostaa se mekko Serafiina -liikkeestä. Se löyty alerekistä ja makso silti 75 euroo, kertoo siis siitä ettei ne normaalihintaset mekot siellä ole ihan mistään halvimmasta päästä:D Mekko on kuitenki kivanen, en näytä sitä teille vielä mut löysin siihen jo tosi ihanat kengätki! Harmi vaan et ne on 80 euroo, mut tulee kuitenki olee semmoset et sopii lähes kaikkien muidenki mekkojen kanssa. 
Kuuden aikaan oli taas yks kuolettavan tylsä riparitapaaminen. Toi oli itse asiassa korvaava tapaaminen sille alkuperäselle, josta jäin kaikkien mun kavereiden kanssa pois, ku niillä oli ekonomialeiri enkä yksin halunnu sinne mennä sinä päivänä:D

 Perjantai
Koulupäivä suht rennois merkeis ku seurattiin vaan oman ja rinnakkaisluokan välistä pesispeliä. No ok, oli meillä iha virallisiaki tunteja mut liikkatunnin sai onneks skipata:)
Koulun jälkeen rannalle Mirkan, Essin, Annikan, Saran, Iiriksen ja Annin kanssa eli suht kivalla porukalla:) Oli vähän turhanki viilee päivä mun mielestä mut käytiin silti Mirkan kanssa uimassa vesi ei edes tuntunu niin kylmältä enää, tai ehkä se johtu vaan siitä et ilma oli kylmempi nyt ku viimeks..
 Toppi, Gina Tricot
Farkkushortsit, Gina Tricot
Palmikkovyö, Vero Moda
Aurinkolasit, Gina Tricot
Rannekello, Jet Set


Ää mun kädes on joku ihme vamma nyt, se särki hiukan eilen illalla. Heräsin sit kahen aikaan yöllä niin hirveeseen kipuun, et tuntu ku käsi ois ollu irti. Otin särkylääkettä ja levitin Mobilatia tohon, oottelin melkein tunnin verran eikä auttanu kyllä oikeen mihinkään suuntaan. Aina ku yritti mennä nukkumaan, ni se käsi alko särkee taas. Oli siinä sitte mukava kuljeskella vaan ympäri huonetta, ku jos edes istu ni se särky iski taas. Jossain vaihees taisin sit olla niin väsyny et vaan nukahdin mut tosiaan se kipu oli jotain niin hirveetä, et en tiiä onko tää käsi jotenki revähtäny vai vaan rasittunu. Ihmettelen kyllä mistä. Tässä illalla se alko särkee taas mut nyt menny vähän ohi.
Nyt oon vaan kattellu Euroviisuja, en sanois et mitenkään hyviä kappaleita tänäkään vuonna, oli siellä muutama joka erottu. Ne mummot oli ihania, ois pitäny voittaa..<3 Nojaa, oli Ruotsikin ihan hyvä, se oli noista kyllä paras eli ihan hyvä kun voitti. Vois Suomiki ryhdistäytyy ja lähettää parempia edustajia tonne:D Parempi ois jotain kokeneita artisteja kuin jossai Uuden Musiikin kilpailussa lähtee väkisin hakemaan uusia joita ei enää kukaan suomalainen Euroviisujen jälkeen muista. Saatika sitten et ne ikinä edes voittais..:D


3 kommenttia:

  1. ootko värjänny hiukses? (:

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus, eikä oo yhtään liian pitkä :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1; En oo, viimeks huhtikuun lopulla laitettiin tosi vaaleita raitoja, ja taitaa ne vieläkin näkyy tosi hyvin mut ei sen enempää oo muutoksia tehty.
    Anonyymi 2; Kiva et tykättiin, pelkäsin vähän et kukaan ei jaksa lukea:D

    VastaaPoista