maanantai 7. toukokuuta 2012

Angels gonna fall

Tuli otettuu tänää kevään ensimmäiset auringonotot tuol ja täytyy sanoo et oli aika suhteellisen rentouttavaa siinä lämmössä vaan makoilla ja kuunnella musiikkia..<3
Illal kaikki ihanuus sit päättyki ku oli aika alkaa kertailla tohon tän viikon koerumbaan. Ok, kolme koetta viikolla ei ehkä kuulosta paljolta, mut vähän stressaa kun terveystiedon koe keskiviikkona, 70 sivuu lukemista ja sain vast tänään tietää koko kokeesta:D Luin nyt sen koko alueen läpi, huomenna sama homma uudestaan. Ai niin ja oishan se ihan mukavaa pitää se numero kymppinä.
Torstaina bilsan koe, no siihen ehtii ihan mukavasti lukee mutta kun en tajuu yhtään mitään niistä solujutuista ym. Huomenna ruotsin koe ja siihenki kertaus tuntu jotenki tosi tuskastuttavalta, vaik yleensä kielet menee tosi hyvin.

 kevät tulloo



 Jei, sain karkkien lisäks laivalta Chanelin ripsivärin jonka pyysinkin:) Haha tää on kyllä väärä, pyysin Inimitable Intense Noiria mut äiti toi Inimitablen (tosin virhe oli myyjän vika, koska se nouti kaikki tuotteet), mut tää on silti ihan uskomattoman hyvä. Kestää koko päivän, pidentää ihan hirveesti, ei tarvi enää erikseen taivuttavaa ja pidentävää ripsarii ku tää hoitaa taivutuksenki ja ei tuu klimppejäkään. Tiiän et Chanel maksaa mansikoita, enkä ois pyytäny kyseistä ripsiväriä ellei sitä ois arvosteltu kaikkien aikojen parhaaks. Enkä usko et tässä nyt hirveesti eroa on tohon Intense Noiriin.

Toinen juttu mitä pyysin oli Dieselin Unlimited -hajuvesi tää tuoksuu niiin hyvältä, oon halunnu tätä jo aika kauan eli ainakin kauan harkittu ostopäätös:D Vihaan kaikkii ällömakeita Avril Lavigne -tyylisiä juttuja (ei pahalla, ei oo vaan mun juttu:D) mut tää ei oo semmone vaan vähä erilainen..
Mun täytyy omilla rahoilla ostaa Ahavan All in one toning cleanser, monet ilmeisesti käyttää puhdistusainetta ennen meikkiä, aattelin et ois mulleki iha hyvä ni iho voisi hyvin. Ja kesälläki varmaan aika jees. Toinen mikä on hankinnassa, on Lancomen Rouge in love huulipuna oranssina. Haluun itsepintasesti sen oranssin huulipunan, Lancome nyt maksaa mitä maksaa mut yritän alkaa säästää vaatteidenostosta ja käyttää rahaa enemmän kosmetiikkaan ja kenkiin joita tarviin täl hetkellä enemmän.
Ai niin ja noi Neutrogenan tuotteet loppuu ihan just, vaihdan kyl nyt Acoon tai Vichyyn ni neki sit pitäis hankkii..


Kisu ei oikein tykänny olla sylissä


Jaa niin ja olihan mulla tänään sit vihdoinkin se uskonnon essee ja sain siit 10- vaik musta se meni huonosti. En tajunnu mun ihme papereista ja muistilappusista mitää ja vaa selitin jotai asioita jotka ei kaikki tainnu kunnolla ees pitää paikkaansakaan..xd
Nyt meen viel lukee pari kappaletta tota bilsaa ja sit nukkumaan koska päätä särkee ja nälkä (ok nukkuminen ei auta siihen) ja kaikkee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti