maanantai 21. toukokuuta 2012

Rantsulla

Arvatkaa mitä tein tänään; no heitin tietenki talviturkin! Tuli iha sukellettuaki eli pääkin kastu ja voin sanoo et se vesi oli ihan jäätävää. Ensimmäisen kerran ku syöksyin sinne, ni tuli semmonen kauhee olo, et "apua meen shokkiin". No nousin sit aika nopeesti ylös, ja hetken päästä sukelsin taas veteen ja jotenki sit se veden lämpötila tuntu kohoovan ainaki kymmenen astetta ku sain sen päänkin veden alle:D Liian kauan en halunnu kuitenkaa siel meressä olla, ettei tuu mitään hypotermiaa mut tosiaan, tästä se lähtee. Tulee olee tässä alkukesästä varmaan aika iso kynnys joka kerta kastautuu uudelleen sinne veteen, mut tiiänpähän ainakin et siitä voi selvitä.
Oltiin rannalla joku kaks tuntia, jossain vaihees Sagaki saapu paikalle Liisan (=koiran) kanssa. Yritettiin saada Liisaki uimaan vähän, mut ei se oikein tykänny vedestä. Ehkä se oli senkin mielestä liian kylmää.

Bleiseri, H&M
Paita, Gina Tricot
Farkkushortsit, Gina Tricot
Kengät, Dinsko

















Jeii, koerumba muuten takanapäin. Enää kemian valtakunnallinen, mut siihen en juurikaan jaksa lukee. Kertaan vähän vanhasta kemiankirjasta juttuja, joita ne enää muista mut that's it. Ei se kuulemma voi vaikuttaa negatiivisesti numeroon, eli ei se niin haittaa jos se menee perseelleen. Oon aika väsyny jo kouluun..

2 kommenttia:

  1. kai tiesitte että yleisille rannoille ei saa viedä eläimiä??

    VastaaPoista
  2. Juu, mutta aateltiin ettei siitä kukaan häiriinny jos se koira siellä hetken on:) Käyttäyty kuitenkin ihan kauniisti ja siellä sattu olemaan itse asiassa muillakin lemmikkejä mukana.

    VastaaPoista